مرسي مصطفي...حالا هي بگو دل ما بيشتر آب شه :46:
منتظر ريويو مفصلت هستيم...
Printable View
مرسي مصطفي...حالا هي بگو دل ما بيشتر آب شه :46:
منتظر ريويو مفصلت هستيم...
اقا این بحث رو تموم کنید چند تا عکس از محیط بازی بزارین ببینیم در چه سطحیه گرافیکش
مصطفی جان نمونه بارزش شاهکار RockStar ، این بازی با این که سه سال بعد از midnight club عرضه شده اما بازم (حداقل من) نتونستم اون لذتو ازش ببرم ، البته شاید دلیل این که این بازی بهترین نیست رقیب سرسختی باشه که داره و از اون مهم تر موتور RAGE!!نقل قول:
6- من با این جمله ای که نوشتی خیلی مشکل دارم, خودم هر وقت یک نفر رو میبینم و از بازی بحث میشه یادی از Most Wanted و Underground میکنه و دلیلش هم Open World بودنش هست اما الان کدوم بازی اتومبیلی هست که Open World باشه ؟!!!! TDU عظیم ترین و زیباترین بازی ریسینگ هست به نظر من :5::10:
Test Drive Unlimited 2 (2011/RUS/1C)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Game Information:
کد:
Released: 11 February 2011.
Genre: Arcade / Racing (Cars) / 3D
Developer: Eden Studios
Foreign Publisher: Atari
Russian publisher: 1C-SoftKlab
Publication Type: license
Language: Russian
Language: Russian
Tablet: None (SecuROM 8.02.0015)
Size: 6.34 GB
System requirements:
کد:
Operating system: Windows XP SP2 SP3/Vista / 7
Processor: Intel Core 2 Duo processor with a clock speed of 2.2 Gb or AMD Athlon X2 4400 +
RAM: 2 GB
Video Card: GeForce 8800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or higher with 512 MB VRAM
Sound Card: DirectX compatible
Free hard drive space: 18 GB
محتوای مخفی: دانلود
من این و دارم دانلود میکنم وقتی نصب کردم خبرشو بتون میدم. ولی روسیه. اگه شد زبانشم گیر میارم.کد:pass: zone214
ویرایش :
Installation
- Mount image
key - ( A52C-EKNZ-L539-DU7T)
- Wait for crack
سلامنقل قول:
مرسی از توجه نکته ای و ریزت به نقد نسبی من . مصطفی جان من اولین تجربم از تست درایوه. شاید به قول شما انتظارات خیلی زیادی دارم. تازه در خیلی موارد حرفه ما یکیه . مثلا اگه من میگم کاراکتر ضعیفه تو هم اینو تایید میکنی ولی در ادامش میگی که نباید انتظار داشته باشم که بهتر از این باشه . خوب حتما حق با شماست. یا در مورد ماشین ها در ادامه ی صحبتم هم گفتم که ماشین های بهتر در راهه. یه چیزه دیگه که هست من اینقدر ها از بازی بد نگفتم یه سری ضعف ها بود که با توضیحات شما تقریبا قانع شدم چون واقعا بازی در مواردی که باید خوی میبوده عالی کار کرده. مثلا گیم پلی فوق العاده ست اینو با بازی بیشتر بش پی بردم. یا من اپشن بسیار زیاد و نقشه ی عظیم بازی رو واقعا تحسین میکنم. در مورد صدا هم گفتم که صدای ماشین ها خوبه اما محیط ضعیفه که اینم بازم شما تایید میکنی فقط حرف شما اینه که باید اینطوری باشه. تازه من تو چند پست قبل تر هم گفتم که این بازی ماشین محوره که کاملا تو این امر موفق شده. در مورد اون جمله اخری هم که حسابی ناراحتت کردم ببخشید. من صرفا با توجه به عناوینی که امسال میاد گفتم مثل فورزا 4 ( البته اپن ورد نیست ) یا دیرت 3 که اونم اوپن ورد نیست. ولی از اونجایی که این بازی تو سبک ریسینگه گفتم شاید در رویو های پایان سال زیاد به چشم نیاد. آهان در ضمن من اعتقادی به اون NFS ها ندارم. خوب بودن اما تو دوران خودشون. ماشین های NFSU2 به لاستیک ماشین های تست درایو هم نمیرسن.
با زم ممنون از انتقاد های بجا و نکته ای شما.
دوستان اگه ميتونيد از محيط بازي عكس بذاريد ببينيم چه جوري هست گرافيك؟:46:
اشتباه نخون:31:نقل قول:
دوربین چی ؟ :31:
منظورم دوربین توی ماشین بود:21:
چرا تموم کنن؟ دارن در مورد بازی حرف میزنن و ما هم داریم استفاده میکنیم...نقل قول:
اقا این بحث رو تموم کنید چند تا عکس از محیط بازی بزارین ببینیم در چه سطحیه گرافیکش
از این بازیها که دوربین داخل دارن خیلی خوشم میاد ، باید Racing Wheel ها رو بیاریم بیرون از زیر خاک D: این امکانات دیگه مثل راهنما زدن و اینا هم خیلی خوب کاریه ! کلا باید تو همه بازیهای ریسینگ این امکانات و مهمتر از همه تعویض دستی دنده رو بذارن...
TDU از لحاظ آپشنهاي كنترلي خيلي كامل هست ( مخصوصا واسه wheel ها )
اين قضيه تو نسخه اول كاملا هويدا بود و هر طوري كه ميخواستي ميتونستي تنظيمش كني كه از تمامي امكانات ويل حرفه ايت استفاده و لذت كامل رو ببري :5:
=========
مصطفي ريويووووووت چي شد پــــــــــــــــس :19:
ای ول اسکید رو کرک داد. من مونده بودم چطوری اجراش کنم. دوستان کسی نبود بگه که چطوری ایمج با پسوند mdx رو باز کنم. ؟؟
راستی بازی فوق العادست . اون امکاناتی رو که حسین میگفت داره. می خوام ببینم حسین خان و دوست عزیزمون bbp چطوری می خوان با wheel خودشون سقف رو باز کنن یا شیشه های بغل رو پایین بیارن؟ حالا راهنما و دنده که رو ویل ها هست. ( حسین من بت نوید یه دنده ی کاملا حرفه ای رو میدم طوری که احساس کنی تو ماشین واقعی نشستی تازه شیشه رو هم میدی پایین هوا میخوری یا سقف رو بازی میکنی به رادیو گوش میدی.
در مورد انتخاب ماشین نکته ای خیلی جالبی وجود داره. تو این کشور پهناور فروشگاههای اتومبیل زیادی وجود داره که البته با گشت زدن باید کشف کنید. هر کدوم هم نمایندگی تنها دو یا سه مدل ماشین هستند. من تا اینجا نمایندگی های بوگاتی و گوئیننگن و فولکس مزدا نیسان و چند ماشین اروپایی دیگه رو کشف کردن. برای خریدن ماشین باید اطلاعات خیلی زیادی از ماشین ها من جمله قیمت ها داشته باشین ( بهتره برنامه ی تاپ گیر رو ببینین ) به عنوان مثال یه ماشین اروپایی که تنها 250 اسب بخار قدرت داشت و فقط می تونست 280 یا 290 تا پر کنه 285000 دلار قیمت داشت اما من رفتم یه نیسان خریدم که تا 311 تا پر میکنه تنها با 700000 دلار ( حواستون باشه سرتون کلاه نره ). اما در نهایت باید بوگاتی یا گویینگن بخرید که بوگاتی 1.6 میلیون دلار و گوییننگن 2.1 میلیون دلار قیمت دارن و دوتاشون بالای 400 تا میرن و بیش از 1000 اسب بخار قدرت دارن.
اقا یکی بم بگه mdx رو با چی باز کنم؟