نقل قول:
این قسمت آخر به شکل عجیبی شبیه فیلم SAW نبود؟؟؟؟!!!!
آره دقيقاً !!!!:27:
نقل قول:
ای کاش بجای اینکه این همه به سوتی ها و ضعف ها فکر کنیم یکم هم به پیشرفت های این مدل فیلم ها فکر کنیم ...
نقل قول:
چرا ما عادت کردیم تا یه فیلم ایرانی زده میشه یه سره بزنیم تو سرش و نقطه ضعفاشو بگیم. با این طرز فکر به نظرم سریالای ما هیچ وقت پیشرفت نمیکنن. چرا وقتی این فیلم ساخته شد هیشکی نگفت یه فیلم به روز و جدیدیه و توش هیچ خبری از عشق و عاشقی نیست.
موافقم !
اين كاراش خيلي ناشيانه بود !
نقل قول:
این هوش سیاه مگه دیوانه بود اینهمه خودشو به زحمت بندازه و از بیمارستان فرار کنه تا عمدا بیفته دست پلیسا. خیلی راحت میتونست یه جا قایم شه یا فرار کنه.
بعد این " ولی...
نقل قول:
آخه فردی به اون باهوشی به این راحتی از پشت بوم همون ساختمونی که کل پلیسا ظرف 5 مین محاصرش میکنن میخواد فرار کنه ؟
اونم با طناب و به اون ضایگی ؟
نقل قول:
...اونوقت این کیکاووس به راحتی خودشو انداخت تو دام پلیسا اونم در حالی که یه گروگان داشت!
احتمالاً يه نكته اي تو اين نهفته است كه شايد تو سري بعدي (در صورت وجود) مشخص شه !!!:31:
نقل قول:
راستی مگه اینو نشون پسرش نداده بود؟؟؟!!! پس چرا پسرش به طرف که خواست بدزدتش گفت" شما"
اينم يه سوتي بود ديگه !!!!
نقل قول:
این قسمت خیلی بد بود مخصوصا زمانی که سریع معماها رو حل می کردند . رو چه حسابی یه دفعه گفت بهترین کالا برای زود آب کردن ماشین هستش ، اینقدر حرکت ناشیانه بود که حتی قبلش اسم
ههه به سرعت نور همه چي حل ميشد !!!!!! آخ حرصم مي گيره !!!!:13:
نقل قول:
هدف اصلی فیلم (البته به نظر من) :
شما منظور سریال رو از اینکه هوش سیاه با یکی تو خارج از کشور صحبت کرد و گفت نهایت 24 ساعت وقت داره تو ایران بمونه رو متوجه شدین؟!
برداشت من اینه که میخواست بگه همه ی این خرابکاری ها از خارج از کشور هدایت میشه و بدست کشورای غربی اداره میشه و اینا هم همشون اغفال شده های اون کشوران!! و اینکه ادامه دارد هم موضوعش همین بود....
امیدوارم به کسی بر نخوره این نظر من!
آره آره! آفرين ! زدي به هدف ! منم نفهيمده بودم واسه چي با اون صحبت كرد كه الآن گرفتم .
كلاً قسمت آخر خيلي در بر هم شده بود .ما رو باش داريم واسه پايان اين سريال بحث مي كنيم در صورتيكه چيزايي كه ما براي پايان اون ميگيم غير ممكنه چون به ضرر ...