این یکی از سوالات دوستان بود که تو پروفایلم پرسیده و من لازم دونستم همینجا جواب بدم تا بقیه دوستانی که قصد خرید این گوشی رو دارن استفاده کنن::46:
1:من تا بحال هنگ ندیدم تو این گوشی ولی سرعتش عمرا نمیتونه به پای htc hd2 و 3gs آیفون برسه.نقل قول:
1.دوست عزیز میخواستم بدونم که از وقتی x10 رو خریدی تا الان هنگ و کند شدن داشته؟؟؟و اگر داشته در چه جاهایی بوده؟کلآ چند بار هنگ کرده؟؟ البته خودتم میدونی که هنگ یه چیزه و کند شدن یه چیزه میخوام یه خورده واسم توضیح بدی
2.از کارایی گوشی راضی بودی؟؟
3.اگه قبلآ گوشی ویندوز موبایل داشتی یا با ویندوز موبایل با یه cpu معمول مثلآ 528 مگاهرتز مقایسش کن
4.در کل اندروید در مقایسه با ویندوز موبایل و مک به نظرت چه طوره؟؟؟
5.میخوام بدونم وقتی برنامه و اهنگ و ویدیو میریزی روش کند نمیشه؟؟؟(این خیلی واسم مهمه)
6.من با ایفون 3gs کار کردم و به نظرم گوشی خیلی خوبیه ولی یه خورده زیادی قیمتش بالاست و میخواستم اگه این خوبه همینو بگیرم
بازم میبخشید ولی خواهش میکنم که به سوالام تک تک و بدون تعصب پاسخ بدید
بازم ممنون
2:کلا آندروئید یه سیستم عامل جدیدیه و واقعا وقت لازم داره تا پیشرفت کنه من از لحاظ اینترفیس نتونستم زیاد با این گوشی لذت ببرم.:13:
اینترفیس n900 که سیستم عامل maemo داره واقعا یه چیز دیگست.:40:
و همونطور اینترفیس مک هم واقعا عالیه:40:.البته درسته سونی اریکسون تو زمینه ui روی این گوشی بخوبی کار کرده ولی باز هم محیطش نسبتا خشک و خالی هستش و لذت کار مثل mac و maemo رو نداره.:13:
3:بله عزیز قبلا ویندوز موبایل داشتم و کلا هنگ کردن تو سیستم عامل ویندوز موبایل برای همه اثبات شده.در مقایسه با ویندوز موبایل سرعت خوبی داره ولی بین ویندوز موبایلهای جدید سرعتش نمیتونه به پای hd2 برسه.
مثلا تو وب بروزر اگه بخوام بین maemo و winmobile و آندروئید بهشون امتیاز بدم به طور قطع وب بروزر x10 تو رده آخر قرار میگیره.
و از لحاظ کلی سرعت بترتیب زیر هستش:
1:n900
2:hd2
3:x10
4:بستگی داره به نحوه استفاده:ولی من جای شما باشم فعلا مک رو انتخاب میکنم.
5:نه عزیز من هنگ ندیدم.