برادر شما هم مثل اویکی اخوی کویر یزد تشریف دارید بسلامتی؟نقل قول:
Printable View
برادر شما هم مثل اویکی اخوی کویر یزد تشریف دارید بسلامتی؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:زکی ... :2:نقل قول:
بابا یه نگاه زیر آواتار را بنداز:31:نقل قول:
البته از پیشگامان سرویس میگیرم
خوب برادر ریگ کویر سپنتا لطفا با زبان شیرین عبدالمالک ریگی یجوری برای این پارس آنلاینی های بیچاره تشریح بفرمایید که چطور ممکنه 32 کیلوبایت (حد اکثر سرعت ممکنه برای سرویس 256) کویری بهتر از 140 کیلوبایت(سرعت نرمال سرویس 128 ) پارس میتونه باشه؟
البته من میدونم که از کویر ریگ کیفیت داره و از پارس کمیت یعنی این بنده کمترین که شبها بطور متوسط 3 گیگ مفتکی میگیرم در برابر 3 مگ کویر لنگ میندازه ولی اینو این بیچاره ها نمیفهمن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم واسه گل روی پیشگامان کویر سپنتا-مال پریشبه.
نقل قول:
یه چیزی بهت میگما :44:
خوشم میاد جوابتو میدن خودمم نباشم :31: از بس دی سی میشه نمیتنوم از اینترنتم استفاده کنم ! :9::angry: :grrr: نمیدونم مال اون پرت لعنتیشونه که به زور پیدا کردنو به خط من وصل کردن یا مال خطمه !
اگه تهرانی یه راه داره اونهم این که بری سایت پارس و پسوردت رو عوض کنی.نقل قول:
امتحان کن قطعا ضرر نمیکنی
اون سه خط اول را میشه ترنسلیت کنید :31:نقل قول:
خوب برادر ریگ کویر سپنتا لطفا با زبان شیرین عبدالمالک ریگی یجوری برای این پارس آنلاینی های بیچاره تشریح بفرمایید که چطور ممکنه 32 کیلوبایت (حد اکثر سرعت ممکنه برای سرویس 256) کویری بهتر از 140 کیلوبایت(سرعت نرمال سرویس 128 ) پارس میتونه باشه؟
البته من میدونم که از کویر ریگ کیفیت داره و از پارس کمیت یعنی این بنده کمترین که شبها بطور متوسط 3 گیگ مفتکی میگیرم در برابر 3 مگ کویر لنگ میندازه ولی اینو این بیچاره ها نمیفهمن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهت اطلاع بگم یکسال پیش که پارس انلاین در اصفهان (ایران گیت )سرویس میگرفتم یکی ارور Tcp خیلی عصبابمون را به گ... داده بود و همینطور سرعت افتضاح و قیمت بالا ...
من که چیزی ندیدمنقل قول:
تو به این میگی جواب ؟!نقل قول:
حداقل تو که میدونی من کارمند پارس آنلاین نیستم !
در ضمن تو مشکل داری بقیه رو جمع نبند ...
خیلی معذرت میخوام حواسم نبود که شما کویر پیشگامان سپنتا هستید چون دیدن براتون اف داره سیانسورش کردن. خدمت سرکار:نقل قول:
کد:http://www.kimag.es/share/50138033.jpg
من 2 ساله مه دارم از شاتل استفاده میکنم
الان چند وقتی هست که سرعت دانلود بیشتر از 4 کیلوبایت نمیره )512KB(
میخواستم بدونم پارس آنلاین چهطوره ؟
ارزش داره بیام سمت پارس آنلاین
یا اینجا هم وضع خرابه !؟
سرویس شبانه رایگان داره ؟