اقا اسم هیچ اپراتوری بالای گوشی نیست فکر کنم انلاک باشهنقل قول:
این شماره این بابا هم بهم بده ممنون
اقا اسم هیچ اپراتوری بالای گوشی نیست فکر کنم انلاک باشهنقل قول:
این شماره این بابا هم بهم بده ممنون
اگه روش نیست،با سیم کارت های دیگه تست کن....شماره ی دکتر موسوی رو فعلا نمیتونم بهت بدم!!ساعت 5 و اینا میتونم بهت بدمش که میدونی باید تا فردا صبر کنی واسه تماس!!نقل قول:
اقا اسم هیچ اپراتوری بالای گوشی نیست فکر کنم انلاک باشه
همراه اول میشناسه ولی نمی تونم تماس بگیرمنقل قول:
اقا یه سوال
شماره سریال گوشیت داخل این سایت بزن ببین چی میگه حتما این کارو بکن
کد:http://www.mci.ir/web/guest/58
به دلایل امنیتی نمیتونم این کارو بکنم...شرمنده...نقل قول:
شماره سریال گوشیت داخل این سایت بزن ببین چی میگه حتما این کارو بکن
اقا می شه لطفا لینک نرم افزار رو بدین ؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
اقا می شه لطفا لینک نرم افزار رو بدین ؟؟؟؟
فقط space های بین آدرس سایت رو بردارکد:http://w w w . i r - t c i . o r g/forum/showthread.php?t=99784
و البته باید عضو هم باشی ولی ارزشش رو داره
بچه ها من ورژن آخر unrevoked رو دانلود کردم . اماده روت کردن هم هستم . فقط می خاستم بدون اگه این کارو بکنم می تونم دوباره انروت کنم . اگه بتونید نرم افزاری معرفی کنید که من بتونم app رو sd نصب کنم (بدون نیاز به روت کردن) دیگه نیازی به این کار ندارم . چون فقط به این دلیل می خام روت کنم . حالا اساتید منو راهنمایی کنید . اگه نرم افزای مد نظرتون هست لطفا یه لینک هم بذارید . خیلی ممنونم دوستان
دوست عزیز این امکان رو که خود اندروید 2.2 داره . من تست کردم هر برنامه ای که خود اندروید می تونه move کنه این نرم افزار هم می تونه . یه سری app ها هستند که move نمی شن . واسه اونا چه کارکنم ؟؟:41:نقل قول:
دوستان من تا حالا اندروید نداشتم و میخوام اولین گوشی اندرویدم رو بخرم. البته اطلاعاتم نسبتا خوبه و توی تمام سایتها دربارش تحقیق کردم. راستش در محدوده این قیمت یعنی 500تومن فکر کنم فقط همین مدل ارزش خریدن داره. دوستان فکر میکنین الان که این گوشی ساخت چین شده و کیفیت صفحه نمایشش هم این شده ارزش خریدن داره؟ با این قیمت دیگه چی میتونم بخرم؟ از دوستانی که تهران هستن میشه قیمت تهران رو بهم بدن؟ ممنون میشم
من روزی که رفتم بخرم همون مرده که چینی داشت بر چسب تایوان رو هم بهم نشون داد ، فقط کافیه یه دونه رو گوشی بچسبونن !نقل قول:
دوستان من تا حالا اندروید نداشتم و میخوام اولین گوشی اندرویدم رو بخرم. البته اطلاعاتم نسبتا خوبه و توی تمام سایتها دربارش تحقیق کردم. راستش در محدوده این قیمت یعنی 500تومن فکر کنم فقط همین مدل ارزش خریدن داره. دوستان فکر میکنین الان که این گوشی ساخت چین شده و کیفیت صفحه نمایشش هم این شده ارزش خریدن داره؟ با این قیمت دیگه چی میتونم بخرم؟ از دوستانی که تهران هستن میشه قیمت تهران رو بهم بدن؟ ممنون میشم
کیفیت صفحه نمایشش هم مشکلی نداره