مشخص نمیکنه . ولی تا دیدی بازی درآورد دلخوش نباش که درست میشه.نقل قول:
Printable View
مشخص نمیکنه . ولی تا دیدی بازی درآورد دلخوش نباش که درست میشه.نقل قول:
دوستان من 3 هفته پیش به شرکت ایمیل دادم که من مشکلم این هست با دانلود مثلآ 40 مگ 80 مگ شارژ کم میشه و واسه گشتن تو نت 10 مین بگردم 30 مگ شارژ کم میشه و شرکت جوابی نداد و نماینده اهواز میگه عادیه و واسه دانلود رایگان ساعت 3 تا 7 هست اون هم سرعت 0 یا 2 هست و منو داغون کرده و میخوام با شرکت شاتل قرار داد ببندم چون به هر اشتراکش 1 گیگ اضافه کرده و هر گیگ فروشش هم کمتر از صبانت هست دوستان نظرتون راجب به شاتل چیه و گفت مودم من رو هم ساپورت میکنه شرکت و آیا هزینه راه اندازی میگیره یا تنها قرارداد میبندم و شارز رو تنها پولش رو میدم ؟
جنوب رو نمی دونم ولی تو تهران همه از دست شاتل دلشون خونه. روزها سرعتش عادیه ولی شبانش سرعت واقعا افتضاح هست. حالا خود دانی:20: هزینه رانژه + هزینه اشتراک ماه اول رو جلو می گیره اگر خواستی اونا بران نصب کنن یه پولی هم هزینه نصب می گیرن.
شاتل چرت ترین شرکت هست . من به همونایی هم که میگفتن خوب هست ثابت کردم مشکل داره و اوونا متوجه نیستن . اصلاً این کار رو نکن . موفق باشینقل قول:
به لیست سرویس دهندگان به درد نخور و چرت ADSL فن آوا هم اضافه کنید که 2 زار نمیارزه .
بچه ها من تو اهواز رو که اطلاع دارم همه شرکتها مثل هم هستن. تو تاپیک کاربرای اینترنت پرسرعت اهواز با بچه ها که سرویسها رو مقایسه میکنم میبینم که تو وضع موجود شاتل تو اهواز از بقیه بهتره.
یکی دو هفته هست که سرعت دانلود شبانه واسم حدود 60 هستش.
از فن آوا که خبر ندارم،واسه صبا سرعت شبانه 7-8 ، واسه پارس 15-25 ، واسه من که شاتل دارم 50-60. من اگه خودم کم کاری نکنم راحت میشه هر شب 1گیگ دانلود کنم.
حالا یهو ممکنه همینجوری که سرعت یهو خوب شد دوباره خراب بشه. امیدوارم که اینجوری نشه.
سرعت تو شب بره این کم میشه که اینترنت وشیرمیکنن مثلا 128و512و...همه با 64شیرمیشن
من خود512فن آوا دارم بهم گفته شباروبا128شیرمیکنیم!!!!
تاوقتی بخش خصوصی تو این مملکنت نباشه وبازار کالاوخدمات رقابتی نشه همه میدزدن میچاپن یه پارچ ابم روش.
من که شبها سرعت دانلودم 60-50 هستش.نقل قول:
الان این پست شما با عنوان تاپیک چه رابطه ای داره؟نقل قول:
عزیزم هیچ شرکتی شاتل نمیشه واقعا عالی هستش برو بگیرنقل قول: