منم خیلی از open Sky شنیدم. کسی جای معتبری سراغ داره؟
من یه جا دیدم فقط نوشته بود 2 مگ! من نمیخوام . زیاده!! گرون هم هست. با ترافیک کمش اصلا عاقلانه نیست!!!
Printable View
منم خیلی از open Sky شنیدم. کسی جای معتبری سراغ داره؟
من یه جا دیدم فقط نوشته بود 2 مگ! من نمیخوام . زیاده!! گرون هم هست. با ترافیک کمش اصلا عاقلانه نیست!!!
نقل قول:
با سلام
بله هزينه سنگين و بالائي دارد
من بدليل فيبر نوري بودن خطوط منطقه مخابراتي و نبود ِADSL و عدم پوشش وايمكس ايرانسل و نبود سرويس وايرلس و بعد از كلي اذيت شدن در اداره مخابرات و نشنيدن پاسخ مناسب براي اينكه گناه ما كه مركز قادر به ارائه سرويس نيست، چيست؟ و هزار مشكل ديگر مجبور به پرداخت هزينه سنگين براي داشتن اينترنت پرسرعت شده ام.
هزينه اكانت اوپن اسكاي+هزينه اكانت نامحدود 100 ساعته دايل آپ+هزينه خط تلفن و يا GPRS ايرانسل
مشکل اصلی من اینه که مملکت کارش معلوم نیست اگه یهو پرازیت بندازن روی این فرکانس اونوقت چی؟ متاسفانه چون دلال بازی هست اگه هم هنچین اتفاقی بیفته احتمالا دستت به جایی بند نیست!:13:
نمیخوام بگم که فکر بد میکنم . ولی خوب آدم باید همه شرایط رو در نظر بگیره! تابستونه! تعطلیه .خوب بشقاب پرنده ها فیلمهای خوبی میذاره و ممکنه بچه ها از راه بدر نشن. یا بشینن صبح تا شب دانلود کنن اونم بدون فیلتر!!!
نمیشه که!!!:31:
باید درست حسابی بررسیش کنیم!
عزیز فرکانسهای دیتا پارازیت نمیگیرند.
اون شبکه هایی هم که میبینی پارازیت دارند اگر عقل داشتند میرفتند روی فرکانس کانالهای استانی چون که به هرحال متولط پازاریت نمیتونه یه کانال رو پارازیت بده و پارازیت رو روی فرکانس میفرسته . پس یعنی خشک و تر باهم میسوزه.
به نظر باید این کانالهای خارجی خودشون رو روی اینتل ست وقف بدهند و مثلا روی هاتبرد با فرکانسهای شبکه خبر کار کنند. این جور موارد راه داره و عقل سلیم.
چون تا حالا دیده نشده که چاقو دسته خودشو ببره.
فرکانسهای دیتای این مملکت هم از طرف ماهواره W5 تامین میشه که همشون در راسته یوتل ست هستند.
و طبق صحبتی که الان عرض کردم پارازیت در کار نیست.
این دوست جدید الورودمون خودشون این کاره هستند درخواست بدید بیشتر راهنماییتون کنند.
این حرفت رو قبول دارم یکم البته من خودم دارم با دیلو 2 کار میکنم ( آفلاین) ولی دوستام میگن روی دبلیو 3 نمیشه دانلود کرد. من خودمم تعجب کردم. رفتم دیدم مثلا دیروز رسیو داشته از اون فرکانس الان دیگه نداره!!! هیچی!
نمیدونم والا . گفتم شایید! خوب این حرف شما رو اگه دوستان تایید کننن یکم بنده اطمینان خاطر بیشتری پیدا میکنم:31:
نقل قول:
ماهواره های زیادی هست ولی من بعد از بررسی هر چی میخاستم به خودم بقبولونم که از اپن اسکای کوچ کنم برم یه جایه دیگه نشد دیدم از همه ماهواره ها فقط برام اپن اسکای میصرفه
مشخصات حال حاظر
ماهواره w3
میش 120 سانت
الانبی lazer
skystar2 ورژن اولیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم. اگه اوپن اسکای 512 بده رسیو واقعیش چقدره؟ اصلا زیر 1 مگ داره؟
یه جا خوندم تفاوت رسیوش با همین ADSL ها زیاد نیست و اونم share میشه. درسته؟
فاتحه اینترنت دوربرد بقول دوستان داره کم کم خونده میشه
فروشنده های اکانت هم وقتی می بینن اینقدر کیفیت ها پایینه که بجز ناله ونفرین مشتری ها چیزی نصیبشون نمیشه میرن سراغ کارهای دیگه(نمونه اش شرکت سرعت گستر که خیلی معروف بود واکانت چندین سرویس دهنده رو میفروخت حالا زده تو کار وایرلس:46:
(مثلا همین sky easy روي nss6 خیر سرش 512 هست ولی سرعتش رو 10 هه:31:)
خب دیگه این صبانت میره رو اعصابم دیگه خسته شدم
اینترنت میخوام ، صبانت که الان با دایل آپ فرقی نداره ...
میخوام بیام سراغ این سرویس
چقدر ریسک داره؟ جوریش هست که ریسک نداشته باشه؟ مثلا اگه بخوام از صبانت برای آپلود استفاده کنیم به درد میخوره؟
مثلا با صبانت برای آپلود و گیم بازی کردن آنلاین استفاده کنیم ، چون پینگش پایینه، و از این سرویس واسه اینترنتمون؟
راهی هست؟ ریسکش کم باشه؟
فعلا دیشی و تجهیزات داریم ولی نمیدونم که --- داریم یا نه
بالا ترین حد سرعت دانلودم الان شده 14 کیلو بایت و پایین ترین و معمولیش هم که رفته روی بایت ها ... یک چیزی میخوام که اسمش اینترنت باشه نه .خ نت