ادامه امتیازها:
gamereactor 10/10
dualshockers 10/10
Printable View
ادامه امتیازها:
gamereactor 10/10
dualshockers 10/10
خوشحالم که بالاخره روانه بازار شد هالو ریچ ممنون از779نقل قول:
پلتفروم : Xbox 360
ولی فکر کنم برای بازی کردنش باید یه420هزار تومن خرج کنیم من فکر نکنم کار عاقلانه ای باشه که یه بازی فقط وفقط برای یک پلوفتروم بیاد یعنی بقیه که این پلوفتروم رو ندارن باید برن بمیرن.
یک گاف دیگه متاسفانه......
اتفاقا همین بازی ها هست که رقابت بین کنسول ها رو بوجود آورده و دلیل اصلی برتری یه کنسول به کنسول دیگه بازی هایی هست که برای اون عرضه میشهنقل قول:
هیلو هم یک سری بسیار پر طرفدار انحصاری برای X360 بوده و البته 2 نسخه ی اون برای PC هم اومده
اگه مایکروسافت همین Halo و Gears of war و .. برای کنسولش اختصاصی نباشه با چی میخواد کنسولش رو بفروشه ؟!:31:نقل قول:
همین طور که سونی داره با همین بازی های اختصاصی کنسولش رو میفروشه ! و الان هم خیلی فروش کنسولش نسبت به قبل بیشتر شده !
ببین تمام لذت این بازی به اینه که بپری وسط میدون خشاب رو خالی کنی رو طرف .نقل قول:
یعنی خیلی دنبال استراتژی چیدن نباش.
ادامه امتیازا:
oxm uk 10/10 (همه به اعتبار این سایت واقف هستنید....جالبش اینجاس که این سایت این بازی رو بدون اشکال قابل توجه دونسته)
میانگینش تو متا رسیده به 94.....فوق العاده داره پیش میره.
اتفاقا کاملا هم عاقلانس فضای رقابتی که میگن همینه بازیهای انحصاری یکی از عوامل مهم در برتری یه پلتفرم هستش.....نقل قول:
شمام لازم نیس بمیری...یک سوم پولی رو که واسه خرید سیستمت میدی بدی واسه خرید کنسول کلی بازی جدید رو میتونی انجام بدی و لازم نیست بیای تو تاپیک یه بازی به پلتفرمش توهین کنی و بحث پلتفرم و کنسول رو هم وسط نکش.
نقل قول:
پس الن ویک و forza2 و fable (که با تاخیر واسه pc میاد) چی هستن دوست من........... .راستی بازی انحصاری crytek هم که در دست ساخت هستش برای ایکس باکس رو هم اضافه کن......... .کینکت هم که هست
البته درسته با جمع کردن اون بالایی ها هم تعداد انحصاریهای x360 به پای ps3 نمیرسه ولی از لحاظ فروش ایکس باکس در جایگاه خوبی هستش:
1-فروش همین halo reach مطمینا بیشتر از فروش" killzone 2+killzone3+uncharted2" خواهد بود......... .
2- از لحاظ فروش کنسول هم که درسته اختلاف کمتر شده ولی الان 3 ماه پشت سر هم هستش که ایکس باکس تو فروش کلی جلوتره.....
3-از لحاظ بازی آنلاین هم که درامد ایکس باکس نجومیه....ولی مال ps3 "صفر " هستش چون رایگانه............ .
پس در نتیجه شما به فکر این کمپانیها نباشید و از بازیها لذت ببرید چون اونا راه درآمدزایی رو میدونن مخصوصا شرکتهایی مثه مایکرو سافت و سونی.......... .
سلام.دوستان تو يكي از تاپيك ها خوندم كه 2مليون نسخه پيش فروش داشته.درسته؟
سوال بعديم اينه كه اين ركورد خوبيه؟ بهترين فروش رو تو بازيهاي انحصاري 360 چه گيمي داشته؟ واينكه به نظرتون اين بازي ميتونه تو فروش اول بشه؟
ممنون
ادامه امتیازا:
MSN: 10 /10
SFX-360: 9.2 / 10
IGN AU: 9 / 10
JeuxVideo: 9 /10
فکر کنم بالاترین رکورد پیش فروش بازی هست که تا حالا در تاریخ زده شده(البته COD black ops هم در پیش فروش عالی عمل کرده ولی چون واسه چند پلتفرم میاد فک کنم در پیش فروش بازیها رکورد دست reach بمونه........)نقل قول:
بهترین فروش x360 مال halo3 بوده که تفریبا حدود 11 یا 12 میلیون نسخه هستش(البته 17 هم میگن که با عقل جوردرنمیاد:31:)بعد از اون cod mw2 و gears 2 بودن........ .
در فروش بین تمام بازیهای این نسل اول خواهد بود شکی نکیند.....البته یک رقیب داره اونم GT5 کنسول سونی هستش که فک کنم اونم پشت سر بذاره....... .cod هم درسته فروشش از reach بیشتره ولی چون واسه چند پلتفرم میاد در نتیجه حساب نمیشه..... .
ممنون...... .
یه خبر خوب برا لایو بازا.
از 17 تا 19 سپتامبر کسائیکه اکانت گلد ندارن میتونن با همون اکات سیلور برن لایو و ریچ بزنن!
محتوای مخفی: Multiplayer goes Silver this weekend only
منی که از نسخه های قبلیش خوشم نمیومد این منو جذب کرد..چه حالی میده این وسط میدون جنگ زیر اتیش دشمن با اون موسیقی...واو اینو تموم کنم میرم سراغ قبلیاش...یکی یه لینکی میده من از داستان این بازی سر درارم