یعنی چی همون اول؟ بعد از حمله یا قبل از حمله؟ بعدش تانکر ها نابود نشدن بدون دفاع؟نقل قول:
Printable View
یعنی چی همون اول؟ بعد از حمله یا قبل از حمله؟ بعدش تانکر ها نابود نشدن بدون دفاع؟نقل قول:
بعد از حمله دیگه !نقل قول:
یعنی چی همون اول؟ بعد از حمله یا قبل از حمله؟ بعدش تانکر ها نابود نشدن بدون دفاع؟
باید تانکر ها رو انتخاب کنی بعد ماموریت رو "بازیافت" انتخاب کنی . میره دور و بر سیاره هر چی آشغال ریخته جمع میکنه میاره :دی
هر تانکر هم فکر کنم 60000 تا ضایعات میتونه جمع کنه .
در ساختمان بازیافت هم اینطوری عمل میکنی ~~>
1-مقدار ضایعات رو مشخص میکنی
2-تبدیل به منابع (هر کدوم به درصد)
3- دکمه شروع
4- بعد از پایان کار باید برگردی همینجا و دکمه "برداشتن منابع" رو بزنی تا منابع تبدیل شده رو بده .
(با هر مرحله ارتقاء ساختمان میتونی یه یه کار جدید به صف بازیافت اضافه کنی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي تو هم كلفت شديا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم اكانت منو فارم كنين فكر كنم الان بالاي 100 هزار تا از هر ريسورس توش باشه !
lol ما اینیم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زدن نامردا کلیرم کردن ولی از رو نرفتم . اتفاقا تجربه خوبی شد برام
اینجا نمیشه یه نفر رو زیاد فارم کرد چون امتیاز تو میره بالا و از اون طرف اون امتیاز از دست میده و دیگه نمیشه کاریش کرد .نقل قول:
ميگم اكانت منو فارم كنين فكر كنم الان بالاي 100 هزار تا از هر ريسورس توش باشه !
مثلا همین یارو که آسفالت شد حدود 380K گاز داشت ولی فقط یه بار تونستم بهش حمله کنم :41:
===
میدونستید خورشید عمر داره و هر چی عمرش کمتر شه انرژی کمتری میده ؟
اگر هم عمرش تموم شه که بدبخت شدیم :دی
همچنین میشه به خورشید حمله کرد و یا از طریق ماموریت "پشتیبان خورشید" از خورشید منظومه خودتون پشتیبانی کرد .
حال میکنید اطلاعات در سطح لیگ دسته 4 مالدیف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این گزارش رو ببینید . طرف به من حمله کرده بود :دی
کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=80b062568d
هادی در خواست عضویت به اتحاد دادم بگو قبول کنن :دی
lol طرف احساس میکرد خیلی شاخ بود دوباره حمله کرد :دی
مهاجم 2,029 امتیاز منابع از دست داد و 797 امتیاز جنگ کسب کرد.
مدافع 1,035 امتیاز منابع از دست داد و 2,634 امتیاز جنگ کسب کرد.
اوه اوه طرف عجب نیرویی داره.49 تا گارد!!!!نقل قول:
تو هم خیلی خفنیا.الان نفر دوم اتحادی.بابا سپهبد :31:
چاکرم سرتیپ . بدخواه داشتی عسکشو برفست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنک 3 بازی جاسوس فرستاده برام . میتونم شناساییش کنم ولی نمیتونم از بین ببرمش . فقط خدا کنه قصد جون ما رو نکنه که بدبخت میشم :41: