نقل قول:
به هیچ وجه دانلودش نکن. پست 211 را هم بخون بیشتر توضیح دادم.
تیکش را بردار. روش کلیک راست کن و گزینه ی Hide Update را بزن.
Printable View
نقل قول:
به هیچ وجه دانلودش نکن. پست 211 را هم بخون بیشتر توضیح دادم.
تیکش را بردار. روش کلیک راست کن و گزینه ی Hide Update را بزن.
اگر ویندوز کرک شده استفاده نکردی و ویندوزی که نصب کردی فقط یک نسخه خام ازش بوده در اون صورت پست 211 را بخون و کرک رو دانلود کن و اجراش کن و اون 2 آپدیتی رو که در پست اشاره کردم به هیچ وجه دانلود نکن. یا اگر کلا نمیخوای ویندوزت رو آپدیت کنی میتونی اتوماتیک آپدیت رو کلا غیر فعال کنی.نقل قول:
نقل قول:
من کرک wat 2.2.5 دارم. می خوام خط شکنی کنم :21:
یکم دیگه نصب میکنم می گم چی شد :8:
والا مرسی فعلا که نصب کردیم اون پیغام بده رفته...حالا دیکه بی ترس بریم جلو؟نقل قول:
اپدیت هم کنیم دیگه؟
دوست عزیز تست کردن بیفایده است چونکه...نقل قول:
Microsoft Malicious Software Removal Tool هر ماه دارای یک دیتابیس است. این دیتابیس هم میتونه بعضی از آلودگی های مانند ویروسها و تروجانهایی که زیاد خطرناک هستد رو پاک بکنه و هم دیتابیس کرک های ویندوز 7 رو داره.
پس زمانی که کرک جدیدی ساخته میشه و در دیتابیس MRT وجود نداره حتی با آپدیت کردن Microsoft Malicious Software Removal Tool هم اتفاقی نخواهد افتاد. دقیقا مانند دیتابیس یک آنتی ویروس, یک آنتی ویروس ممکنه ویروس جدید رو در دیتابیسش داشته باشه و به راحتی اون رو پاک کنه اما بعضی وقتها حتی با آپدیت دیتابیسش هم قادر به شناسایی ویروس و یا آلودگی های جدید نیست.
به همین دلیل آپدیت نکردن Microsoft Malicious Software Removal Tool بهترین راه حل چه برای کرک های لو رفته و چه برای کرک های لو نرفته است.
راستش من از اصلا تخصصی ندارم از win :20:
همینطوری هم گفتیم اپدیت کنیم ببینیم چی میشه :20: بیل گیت برامون چی فرستاده :8:
من تا الان هرچی اپدیت بوده important رو اینستال کردم ;)
اینم برا امروز :46:
فعلا که چیزی نشده ویندوز روپاست هنوز :27: موردی پیش اومد بازم میام میگم ;)
همگی موفق باشید :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو توی کنترل پنل و روی System کلیک کن تا باز بشه. صفحه رو تا آخر بکش پایین ببین پیغام اکتیو شدن ویندوز رو با یک سریال با مشخصات OEM میبینی یا نه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر این پیغام مانند عکسی که گذاشتم وجود داشت ویندوز شما کاملا اکتیو شده و میتونید با خیال راحت ازش استفاده کنید. اما حتما به اون 2 آپدیتی که در پست 211 در همین تاپیک اشاره کردم دقت کنید تا این 2 آپدیت به هیچ عنوان قاطی آپدیت هاتون نشند. اگر این 2 آپدیت را بگیرید ویندوز شما از حالت اکتیو در میاد و برای دوباره اکتیو کردنش راهی بجز نصب دوباره ی ویندوز براتون باقی نمیمونه.
بقیه آپدیت ها فعلا تا این لحظه مشکلی ندارند و اگر دلتون خواست میتونید آپدیت ها را بگیرید. اگر در آینده مایکروسافت شیوه غیر فعال کردن کرک های ویندوز رو در یک آپدیت ناشناخته دیگه قاطی کرد خبرش رو در همین تاپیک میدم. شاید هم دوستان زودتر از من با خبر شدند و خبرش رو دادند.
نقل قول:
والا اون موقع کع این پیغام بده میومد این قسمتی که نشون دادی میومد ولی از وفتی این کرک رو اجرا کردم اصلا این قسمت پاک شده و هیجی نیست :27:
بله حق با شماست. یادم نبود شما کرک wat رو اجرا کردی. :43:نقل قول:
دوستان منم آپدیت کردم مشکلی پیش نیومدینقل قول:
کرک منwat قدیمی هستش نمیدونم چه ورژنی
فکر کنم ورژن قبلی ۲.۲.۵