1. بله جی پی اس داره A-GPS support; Ovi Maps 3.0
2.هنگ که دیده نشده یکی از دوستان عملا میگه 14 گیگشو پر کردم خیلی ور رفتم نه سرعتش کند شد نه هنگ کرد. دوسست عزیز هنگ کردن بخصوص تو گوشی های سیمبیان از جز لاینفک گوشی هاست هنگ کردن طبیعیه.
3.از صداش میتونم بگم که به بلندی و بیس 5800 نیست و برای آهنگهایی که تو فرکانس کاری و مناسب با پرده اسپیکرهاش باشه خش خش نداره و گز گز کردن تو همه گوشیهاست فکر هم نکنم مثل 5800 باشه
4.مرور گر اینترنتی WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS feeds هستش و انگار همه فایلهای فلش رو نشون نمی ده درستو حسابی و نرم افزار Flash Lite 3.0 هم روش داره.
5.برای جواب این سوال به گزینه 2 مراجعه بفرمایید.
6.چون سی پی یوش زیاد بالا نیست میگن تو بخش گالری یخورده کند عمل می کنه اینو بارها گفتن واسه نمایش هر عکس حدود 2 ثانیه تاخیر داره اگه کل 16 گیگت عکس باشه یه سال طول میکشه :27: کند بودن گوشی های سیمبیان تو اجرای برنامه ها و بازکردن منوها طبیعیه
7.دوربینش بدک نیست از خوبهای 5 مگاپیکسله ولی اونقد حرفه ای نیست دوربین ان 82 خیلی برتره. رو اسمارت فون ها زیاد به گوشی توجه نکردن! گارانتی کشکه ولی سعی کن با گارانتی اصل نوکیا بگیری 20 تومن گرون تره بجاش گچپژ داری البته اگه گارانتی جواب بده که خیلی عالی میشه البته من در مورد یه قطعه کامپیوتر واسم قطعه نو فرستادن!گوشی رو حتما با فریم ویر 20 بگیری! اگه فریم ویرش پایین باشه زحمت آپ دیت و ریکسش میوفته گردنت. مشکل آیکن اس ام اس دیگه چیه من نمی دونم!:13: