آفرییییییین دوستای منو پس میبینی بابا ی منم که هر روز خواهی دید :دینقل قول:
منم انتخاب اولم مهندسی کامپیوتر-نرم افزار نجف آباد قبول شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آفرییییییین دوستای منو پس میبینی بابا ی منم که هر روز خواهی دید :دینقل قول:
منم انتخاب اولم مهندسی کامپیوتر-نرم افزار نجف آباد قبول شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابات استاده ؟ :دینقل قول:
آفرییییییین دوستای منو پس میبینی بابا ی منم که هر روز خواهی دید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طلاعيه مركز آزمون دانشگاه ازاد در خصوص زمانبندي ، چگونگي مراجعه و ثبت نام پذيرفته شدگان آزمون سراسري:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه استاد رو که نمیشه هر روز دید :دینقل قول:
بابای شما؟ هر روز؟برای چی؟:18:نقل قول:
نکنه حراست کار میکنن ما هم قراره هر روز بگیرن ؟ :31:نقل قول:
بابات استاده ؟
نه استاد رو که نمیشه هر روز دید
نقل قول:دمت گرم دیگه فحشو کشیدی به بابای مننقل قول:
نکنه حراست کار میکنن ما هم قراره هر روز بگیرن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو مایه های معاون دانشکده های برق و کامپیوتر واسه همین هر روز میبینیش :دی
فحش ؟!! میشه بیشتر توضیح بدی ؟! یعنی از دید شما بنده خدایی که تو حراست کار میکنه ، انسان نیست ؟!! اگه اینجور فک میکنید ، براتون کاملا متاسفم .نقل قول:
دمت گرم دیگه فحشو کشیدی به بابای من
تو مایه های معاون دانشکده های برق و کامپیوتر واسه همین هر روز میبینیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دمت گرم دیگه فحشو کشیدی به بابای من
من قصد جسارت نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چه درس هايي رو كم زدن اگه شما صنايع قبول شديد ممكنه درصدهاتونو بگيد:11:دنقل قول:
چقدر عالي :18: ميگم شما فقط به سراسري فكر كن اين اخر سهميه است ديگه :13:نقل قول: