اخه این سریال چیه که دربارش بحثم می کنید
Printable View
اخه این سریال چیه که دربارش بحثم می کنید
یادمه توی تبلیغات سریال ( قبل از اینکه شروع بشه ) توی یه سکانس به کاوه دستبند زده بودن و داشتن میبردنتش
اینطوری که خیلی بد میشه......اه اه....کاوه شخصیت مظلومه نباید آخرش بگیرنش...ای بابا:13:نقل قول:
یادمه توی تبلیغات سریال ( قبل از اینکه شروع بشه ) توی یه سکانس به کاوه دستبند زده بودن و داشتن میبردنتش
کم کم دارم شک ميکنم اونجا بيمارستانه يا پارک شهر : هر ننه قمري ميره و مياد
انتظامات که مختص داخل بيمارستان نيست يه تلفن ميزدن به دربان و در بسته ميشد : که البته مث اينکه گاگول بودن عوامل هنوز ادامه داره
روز به روز بدتر از ديروز
آره دقيقاًنقل قول:
واقعاً اينجاهشو مثله هيشه ضعيف کار کردن
اما خودمونیم نمردیم و یه سریال ایرانی ما رو از فیلمهای Hollywood کمی دور کرد نشوند جلو تلویزیون!(آخه فیلمهای Hollywood vرو باید پای کامپیوتر نگاه کرد...........)
واقعا راست گفتیا من که تا فیلم شروع میشه همه چی و میذارم کنار برای دیدن این فیلم اما خداکنه که اخرش مثل سریالهای ایرانی قبلی که ماست مالی شد خوب تموم بشه:11:نقل قول:
این سریال پتانسیل بالایی داره ولی بعضی از قسمت هاش اعصاب خورد کنی هست
کارگردانش چون ...نگه
من یه انتقاد نسبت به این فیلم دارم :
اونجا که شوهر خجسته بستری هست اسمش بیمارستانه نه طویله که هرکی دلش خواست سرشو بندازه پایین و بره داخل و آمپول بزنه !! بعدشم ، پیش احمد رضا که الان یکی از اصلی ترین مهره های کلاه برداری هست فقط یه پلیس هست که کارهای رزمی بلد نیست و به راحتی رو به قبله میشه ؟!! و اینکه توی بیمارستان به اون بزرگی فقط 2 تا مامور پک پکو هستن که همین که قاتله میره اونا سر میرسن ؟!!
واقعا دیشب خیلی مسخره بود ... ولی یه چیزش فوق العاده بود و اون دیالوگ های کاوه بود