سلام عزیزان من همین الان عضو شدم و این اولین پستمه .یک خبر خوشحال کننده دارم و اون اینکه امنیا 2 هم مثل امنیا پرو قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ رو داره که فعلا به علت محدودیت های ویندوز موبایل قابل استفاده نیست اما آینده نگری سامسونگ در ورژن های بعدی ویندوز معلوم خواهد شد .
راستی عزیزان من بدجور در انتخاب بین امنیا اچ دی و امنیا 2 موندم.همه چیز امنیا اچ دی فوق العاده است اما چرا ویندوز موبایل نیست!!! صفحه نمایششم gsm arena صراحتا اعلام کرده که scartch residant ولی تو امنیا 2 نگفته
راستی از دوستانی که امنیا 2 دارن آیا دوربینش به انداز ه ی 5 پیکسلی های عالی بازار هست ؟ مثل n85 ؟
یه چیز دیگه هر دو گوشی قابلیت نشون دادن زیر نویس های فیلم رو دارند ؟چون امنیا اچ دی win mob نیست برا همین می پرسم که میشه ؟ و آیا صدای head set یا headphone های این دو تا گوشی مناسب هست ؟
و اینکه کیفیت ضیط صدای کدام خیلی خوبه ؟ یا هیچ کدام ؟ آیا از 8510i بهتر هستد یا بدتر ؟ چون شنیدم که امنیا اچ دی انگاری اصلا خوب نه ضبط صدا می کنه نه صدای فیلم برداریش چنگی به دل می زنه.این وین دوز موبایل نبودن 8910i بدجوری داره رای منو میزنه اما بازم نمی تونم ازش دل بکنم و به خاطر همین می خوام امنیا 2 رو انتخاب کنم اما از کیفیت دوربینش خبر ندارم.ضمنا من تا حالا win mob نداشتم اما از اونجایی که می گن برنامه هاش خیلی زیاده و تنوع قابل توجه زیادی داره نسبت به سیمبین انعطافش بیشتره و گستره ی بیشتریو شامل میشه
سرتون رو حسابی بدرد آوردم همگی خوش باشید .