ممنون امیر آقا تایپیک خیلی مفیدیه . موفق باشید .:46:
Printable View
ممنون امیر آقا تایپیک خیلی مفیدیه . موفق باشید .:46:
1987msb
عزیز سایت خوبی بود ولی batman begins توش نبود اگه سایت باحالی پیدا کردی خبرم کن
سلام
درباره مافيا مرحله 4 جايي كه بايد بره دوستشو از تو هتل بيرون شهر يا همون پمپ بنزين نجات بده آخرش كه يك يارو پولارو ور ميداره مي خواد با ماشين دربره چيزي مي دوني كمك كني ؟ هرچي با مسلسل مي زنم چيزي نمي شه . گير كردم
دوست عزیز این بازی که خیلی راحته بگو کجاش گیر کردی تا برات بگم راهنماش تو اینترنت پیدا نمیشه اگه انگلیسی اونو میخوای درخدمتم.
سلام.
دوستان من بازی manhunt 2 رو تموم کردم بعدش یه گزینه آزاد شد که همون مراحل از اول تا آخر هستن و زیر هرکدوم 5 تا مربع کشیده که بعضیها پرن و بعضیها خالی میخواستم ببینم چهجوری میشه تموم اون مربعها رو پر کرد و چیکار باید کنم.؟
راهنمای سایلنت هیل 5 رو اگه دارید:ممنون میشم بزارید:11:البته میدونم با یه سرچ ساده به دستش میارم ولی من چون فونت فارسی ندارم به هین خاطر وقتی دانلودش میکنم نوشته هاش درست نمیان:19:
سلام به همه
میخواستم بدونم این غوله که به پشتش لوله وصله و با عصبانیت به طرف بتمن میادو چه جوری باید کشت؟
وقتی با عصبانیت به سمتم میاد تیر خفاش به سرش میزنم تصویر آهسته میشه و غوله با سر محکم میره تو دیوار ولی اصلا گیج نمیشه بعدشم هر چی با تیر خفاش یا مشتو لگد بش ضربه میزنم لوله ها از پشتش کنده نمیشه خواهشا کمک کنید
بعد که با سر رفت تو دیوار چه جوری باید بش ضربه زد تا لولها از پشتش کنده بشه؟
متشکرم
سلام
تورو خدا راهنمایی کنید من در بازی batman begins
در مرحله ای که به صندوق بزرگی که توسط زنجیر اویزون میباشد رسیده ام وقتی از زنجیر بالا میروم روبروی ان دو تا زنجیر اویزون هست هر کاری میکنم که به روی ان زنجیر ها بروم نمیشود لطفا هر چه سریعتر منو راهنمایی کنید.فکر میکنم باید انجا سه تا زنجیر باید باشه.
اون درجه ای است که وقتی مرحله ها را بهتر تا اخر ببرید اونا هم بیشتر پر میشن و باید سعی کنید مخفیانه و به بهترین نحو دشمنان را بکشید.نقل قول:
مجید جون باید یکم توضیح بیشتر و اگه با کامپیوتر داری بازی میکنی یه عکس بزاری اونوقت میتونم کمکت کنم شماره ی مرحله هم بگو اخه صندوق های زیادی تو بازی هست که اویزونند ...:31:نقل قول: