یه سوالی من دارم فرق بین MacBook Pro MC406LL و MacBook Pro MB986LL چیه؟ کدوموشون بهتره؟
گانفیگشون که یکی هستش
یه سوالی من دارم فرق بین MacBook Pro MC406LL و MacBook Pro MB986LL چیه؟ کدوموشون بهتره؟
گانفیگشون که یکی هستش
با سلام به شما دوست عزیز ، (بلاخره تو این تاپیک یک سئوال خوب پرسیده شد! چرا؟ بهت میگم!:31:)نقل قول:
شاید در برند های دیگه یک همچین تفاوت کوچیکی ! ، رو نبینی ! ولی در اپل از این چیز ها زیاده!
خیلی ساده هست! تفاوت در صفحه ی نمایش دستگاه هست! شاید بگی جفتش LED وجفتش هم با رزولوشن 1440x900 ارائه شده!
اما ، ما دونوع صفحه نمایش LED داریم ، یکی براق یا Glossy و یکی مات یا Antiglare هست!
صفحه نمایش مدل MB986LL/A از نوع اول (یعنی براق یا Glossy) و مدل MC406LL/A از نوع دوم (یعنی مات یا Antiglare) هست!
--خب حالا کدوم بهتره!؟؟؟؟،
-به نظر من خوبی LED اینه رنگها رو بصورت زنده می بینی! و این مهمترین تفاوت با LCD ، حالا اگر براق باشه ، رنگها ی شما زنده خواهند بود ولی اگر مات باشه تقریبا میشه تو مایه های LCD!(البته تقریبا!):18:
--حالا چرا مات 100$ گرونتره!!؟؟؟؟
-بزرگترین ضعف صفحه نمایش LED براق این هست که اگر در محیطی باشید که از لامپ های رشته ای استفاده میشه! سایه ی این لامپ در LED براق باز تاب میشه ، وتقریبا میشه آینه!(البته تقریبا!):18:
نتیجه گیری : هر دو خوب اند اما با توجه به کار خود انتخای کنید! اگر کار شما تدوین ، ویرایش ، وکارهای گرافیکی هست مات بهتره ، در غیر اینصورت براق!:10:
باتشکر،
M24
اره منم بعد از اینکه سوال کردم تحقیق کردم فهمیدم یکیشون ماته یکی دیگشون براقنقل قول:
منم کارم تو بازیو و اتوکدو مولتی مدیا خلاصه میشه البته دیزاین لب تاپم خیلی برام مهمه از کانفیگش مهمتره که رفتم سراغ مک بوک
پس فرقشون فقط فقط تو ال سی دیشونه تو دیزاینی فرقی با هم ندارن؟یا مثلا تعداد پورتاشون؟یا خلاصه هرچیز دیگه؟
ببینم کدومشون تو نور افتاب صفحش بهتر جواب می ده البته حدس خودم اون ال سی دی ماته هستش ولی از لحاظ مثلا خوانا بودن صفحه مظورمه
ببین هیچ فرقی از نظر پورت و ... ندارن ! اصلا کل مک بوک پرو های 15" (یا 13" یا 17") دارای دیزاین ، پورت و.... کاملا مشابه اند! وتفاوت فقط تو کانفیگ شونه!نقل قول:
این تفاوت توی صفحه خیلی محسوس نیست! اما اگه تو آفتاب یا نور شدید باشید مات بهتره!
از نظر خوانا بودن حتی زیر نور شدید هیچ مشکلی نیست !(در هردو : مات و براق) چون خود مک نور صفحه رو تنظیم میکنه!LED از نظر خواناییی مشکلی نداره!
چینی ها به Macbook هم رحم نکردند مهندسی معکوس خودشون را انجام دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانفیگش که دیگه هیچی
Hardware configuration
Intel 8245,N270 1.6Ghz,
:18:
Memory: DDR2 1GB
SATA 80GB
Display
12. "LCD 1024 * 600
Audio Devices:
Output: AC97
:18::18::18:
Wi-Fi + Lan
Software Configuration
OS "Support Window XP SP2
Package
من که نمیدونم تولید کننده چه فکری کرده :13:
خب چین ه دیگه!!!:31::10::41:نقل قول:
به نظر من که اصلا از لحاظ زیبایی قابل قیاس با اپل نیستش .
اپل واقعا در زیبای حرف نداره مخصوصا سری macbook air رو خیلی دوست دارم .
با درود . آيا ميشه تو ايران apple آمريكايي پيدا كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
تمامي مدلهاي فعلي در چين ساخته ميشن تا جايي كه من ميدونم و تحت ليسانس اپل آمريكانقل قول:
ساخت آمريكايي وجود ندارد
كيفيت چينيش در چه حده ؟؟