سریال تازه داره خنده دار میشه
دیشب کلی خندیدیم ، امیدوارم بازم خنده دار باشه و ملت رو شاد کنه ...
مهران مدیری توی مرد 2 هزار چهره در چند نقش بازی میکنه ؟
تا حالا که 2 نقش شدش ( مهران مدیری ، کاپیتان ساجدی )
Printable View
سریال تازه داره خنده دار میشه
دیشب کلی خندیدیم ، امیدوارم بازم خنده دار باشه و ملت رو شاد کنه ...
مهران مدیری توی مرد 2 هزار چهره در چند نقش بازی میکنه ؟
نه سه نقش!!!نقل قول:
مهران مدیری
کپتان ساجدی
و مسعود شصت چی
دیشب خیلی قشنگ بود. امیدوارم روند رو به صعودش ادامه داشته باشه.
خیلی بهتر شده بود...
هر چند بازیگرا نسبت به مرد هزار چهره کیفیت لازم رو ندارن...
و البته بعضی از پشت صحنه هایی که نشون میده واقعا بی مزه هست...
بخصوص اونهایی که سیامک انصاری توش هست...
سلام.
دیروز به نسبت زیادی خندیم امیدوارم خیلی بیشتر بخندیم از امروز به بعد:31:
+ روند صعودی ...:27:
این قسمت خلبانیش ترکونده بود . مدیری با بعضی از جمله هایی که میگفت بیننده رو به حد انفجار از خنده میرسوند
من با اون جملش که به مهماندار میگفت یه دقیقه اومدیم خودتون و ببینیم همش تو آشپزخونه این خیلی حال کردم
دیشب وقتی بساط کباب رو تو کابین راه انداخت من داشتم از خنده می مردم !! خیلی باحال بود !
يه كم فكر كنم غلظت شوخي هاشون زياده،با چيز هاي معمولي هم ميتونست بخندونه،هواپيما و فرودگاه خيلي جاي انتقاد و شوخي و مضحكه كردن داره،ميتونست از بلندگوي خلبان به مسافرا مثلا بگه هواپيما داره ميافته بعدش بزنه زير خنده(مثل شيث رضايي) يا ...
كباب پختنش ديگه خيلي اغراق بود
فیلم چند تا مشکل داره
البته داره عادی میشه
1-این که حل شد ولی این مشکل این بود که اول حمله کرد به قشر خودش که یعنی ما از همه انتقاد میکنیم ولی چون اصلا انتقادی در کار نبود این قسمت از مسخره ترین قسمت هاش بود
2-این یکی این جور که معلومه قرار نیست رفع بشه و اونم اینه که به طرز خیلی مصنوعی ای شبیه به افراد دیگه هستش.ایده ای که پارسال استفاده کرده بود خیلی فوق الاده بود ولی امسال ما همش خودش رو میبینیم!!!خوب ملت هم خسته میشن و همچنین نمیتونه درست روی نقش شصتچی تمرکز کنه و روش کار کنه
داره جالب میشه، ولی حیف که خیلی از مردم ایران جنبه ی این ظنز ها رو ندارن...طرف این همه زحمت کشیده بعضیا ازش شکایتم میکنن میگن این طنز توهین به اینه اون قسمت توهین به اون...
آخه ما جز با این طنزا به چی دلمونو خوش کنیم بخندیم؟؟
فقط کاش پشت صحنه هاش از سکانس های مختلف هر قسمتی باشه...کلید میکنه رو یه صحنه تا درست برداشت نشه ول کن نیست...