نقل قول:
اقا راستی نمایندگی سازگار کجاست؟
بازم ممنون
شما لطف کردی تو این فروم به من کمک کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تمام سری های ایسوز دارای کارتن بزرگه که همون چیزیایی که گفتین داره؟
و دمت گرم:40:
نقل قول:
اقا راستی نمایندگی سازگار کجاست؟
بازم ممنون
شما لطف کردی تو این فروم به من کمک کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تمام سری های ایسوز دارای کارتن بزرگه که همون چیزیایی که گفتین داره؟
و دمت گرم:40:
تمامی مدلهای فعلی Asus دارای این بسته بندی است.نقل قول:
آدرس سازگار رو هم از سایتش میتونی پیدا کنی(شرمنده من نداشتم).
در ضمن قابلی نداشت.وظیفم بود.:10:
شما از پایتخت خریدی؟نقل قول:
کدام مغازه؟
می خوام بدونم کدوم نمایندگی وجدانی تر کار میکنه؟
یا اینکه فرقی نداره؟
دوست عزیز شما اگر میخوای خرید مطمئن داشته باشی مستقیم از خود شرکت گارانتی بخر یا نمایندگی که خود شرکت معرفی میکنه.نقل قول:
من مستقیمآ از خود امرتات خریدم.
سلام عزيزم ميشه از نحوه خريدت برام توضيح بديد؟نقل قول:
ممنون
شما اگر میخواهی این مدل رو بخری پیغام خصوصی بده تا کمکت کنم.:20:نقل قول:
دوستان من آدرس و مشخصات نمایندگی های فروش لپ تاپ های سونی و ایسوس و اچ پی در دبی رو میخواستم از دو ستانی که اطلاع دارن یا خریدی انجام دادن ممنون میشم منو کمک کنن
اگه مرکز خرید معتبری هم میشناسید به جز لپ تاپ پلازا لطفا بگی
vaioman جون تو صفحه های قبلی نوشته بودی که ویندوز 32یبت رو لبتابت نصب کردی.مگه مال خودش 64 بیتی نبود؟ دلیل خاصی داشت که اینکارو کردی؟؟؟
چون مال من با اینکه این ویندوز اورجینال 64 بیت روش نصبه امتیازات ویندوزش یه خورده کمتر از اون امتیازاس که شما گفتی.به جز cpu که بهش نمره 6.9 داده به به بقیه چیزاش نمره 5.9 داده.
راستی هاردشم با اینکه زده 640 گیگ ولی مال من 580 گیگ فضای خالی داره.فروشنده گفت بقیش واسه ریکاوری و از این چیزا کنار گذاشته شده.مال شما هم اینجوریه؟؟؟
خیر.متاسفانه من با نرم افزارهای خاصی کار میکنم که رو Win 64bit جواب نمیدن.من امتیازات Win خودش رو ندیدم چون همون ابتدا عوضش کردم.نمرات ویندوز همونطور که قبلآ هم گفتم در شرایط مختلف متغیر است.در ضمن هارد 640 فضای واقعیش حدود 594 است که حدود 14 تای ان توسط درایو ریکاوری اشغال شده وبقیه هم(580) در دسترس است.نقل قول:
ebi_kasra عزیز
من بعد از پست شما نمره دهی ویندوز رو مجددآ اجرا کردم و نتایج زیر حاصل شد:
Processor 7.0
Memory 5.5
Graphics 6.7
Gaming Graphics 6.7
Primary Hard Disk 5.9
حالا وقتی با نتایج قبلی مقایسه میکنم میبینم که نتایج همونه.شما ممکن که نمرات ویندوزت رو بگی.