حداقل 6 ماهی باید طول بکشه .... بستگی به قاضی داره که چقدر ببره و بیاره:20:نقل قول:
Printable View
حداقل 6 ماهی باید طول بکشه .... بستگی به قاضی داره که چقدر ببره و بیاره:20:نقل قول:
اگه عدم تمکین زن محرز بشه چه حکمی داره؟
عزیزم اشتباه نمیکنی دوست من تو کمتر از دوهفته توافقی جدا شدنقل قول:
حداقل 6 ماهی باید طول بکشه .... بستگی به قاضی داره که چقدر ببره و بیاره
آره ... میــشه که بشه!نقل قول:
ولی بستگی به قاضی داره! نمیشه زمان درست تعیــن کرد!
در مورد نحوه بخشش مهریه اطلاعات میخواستم
ماشالله همه دنبال طلاق و مهریه هستن !!!
من می خوام با بعضی شرکت های خدماتی قرارداد ببندم و واسشون مشتری بیارم مثلا
یک شرکت در زمینه نصب پمپ آب منازل فعالیت می کنه و من می خوام بازاریابی کنم و مشتری پیدا کنم و به اینا مشخصاتشون رو بدم که برن نصب کنن و یه چیزی بگیرم
حالا من می خوام یه قرارداد تنظیم بشه که هیچ شماره تلفن و مشخصات خودشون رو به مشتری من ندن و یک مقدار درصد به من تعلق بگیره !!!
می شه متن قرارداد کوتاه رو بنویسید واسه دو بند بالا من بقیه ش رو می نویسم
با تشکر
دستتون درد نكنه بابت راهنماييتون
مرد هنگام طلاق توافقی چیکار کنه که کلاه سرش نره؟
طلاق توافقی خیلی سریع انجام میشه بشرط ایمکه سرعت عمل داشته باشید و مدارکتون بی نقص باشه. من پرونده طلاق توافقی داشتم که۱۰روزه انجام شده که۹روزش بخاطر نوبت رسیدگی بوده!
سلام
دوستان لطفا کمکم کنید
امروز بعد از ظهر متوجه شدم کاغذی بدون پاکت داخل باکس پست انداخته شده . یک دادنامه بود که تو اون کادر بالایی بعد از آیه نوشته شعبه ی 101 دادگاه عمومی (جزایی) شهرستان شاهرود همچنین شماره 16 رقمی دادنامه + شماره ی 16 رقمی پرونده و شماره ی بایگانی 6 رقمی شعبه و تاریخ تنظیم هم نوشته ولی پیوست نزده
شاکی رو نوشته خودو آدرسشو و آدرس منو به عنوان متهم نوشته اونم با عنوان خانم ! درحالی که من آقام و آدرس رو هم زده اما پس و پیش و مشکوک
بعد با نهایت پررویی اتهام رو نوشته استفاده از اوراق مجعول
بعد برام قرار دادگاه با کلی دبدبه و کبکبه نوشته با لحن حقوقی و شماره کلاسه و کلی از این چیزا که برم شاهرود! از تبریز پاشم برم شاهرود و تو دادگاه شرکت کنم!! و رفع اتهام کنم! من تا به حال اصلا مدارکی بکار نبردم که بخوام جعلشون هم کنم . یه دانشجوی ساده چه جعلی میتونه بکنه؟
اصلا نه مهر داره نه امضا داره نه پاکت داره و فقط همون شماره دادنامه و از این چیزا
بالای بالاشم نوشته page 1of1 همچنین پایینشم آدرس اینترنتی هست (مثله این میمونه که بعد از ثبت نام دانشگاه اون کد رهگیری و اطلاعاتتو چاپ کنی و پایینش ادرسی چیزی هم ثبت کنه)
آدرسش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 22 33 /forms/iudge/hstjudgprint.aspx?...
دوستان نظرتون چیه؟ واقعا همیشه این دادنامه ها بدون مهر و امضان؟ بدون پاکتن؟ من که روحمم خبر نداره از این اتهام چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم منو از این نگرانی مصیبت وار نجات بدید