سلام
من یه سوالی واسم پیش اومده . این لپ تاپ یه کیفی تو باکسش داشت که البته به درد حمل نمی خوره . در این کیفه یه صفحه آهن ربایی هستش . اینکه لپتاپ همیشه تو همچین میدانی باشه ، ایراد نداره ؟
سلام
من یه سوالی واسم پیش اومده . این لپ تاپ یه کیفی تو باکسش داشت که البته به درد حمل نمی خوره . در این کیفه یه صفحه آهن ربایی هستش . اینکه لپتاپ همیشه تو همچین میدانی باشه ، ایراد نداره ؟
درسته یه کیف کلاسوری هستش و منم انداختمش یه گوشه ولی از لحاظ میدان اهنربایش فکر نکنم اسیبی به لپتاپ بزنهنقل قول:
راستش من به شخصه احساس خوبی ندارم از اینکه یه میدان مغناطیسی نزدیک موبایل,کامپیوتر رومیزی یا لپ تاپ من باشه.حتی خود نمایندگی هم توصیه کرده که در صورت استفاده از اسپیکر جداگانه,ان را با فاصله از لپ تاپ بگذارید.نقل قول:
حالا اگه کسی اطلاعات کاملی در این زمینه داره توضیح بده.
این Dell Servis Center برای من 8 تا Alert داده نمیدونم برای چی هستن دوستان اگه اطلاعی دارن بگن چون فکر کنم باید Delet بشن !؟
Diego جان سلام من از اون اررور Macafee عکس گرفتم همون طوری که گفتم آپدیتم می کنم پیغام میده Program آپدیته حالا نمیدونم واقعا آپ میشه یا نه چون macafe توی ایران فکر نکنم به این راحتی ها آپدیت بشه هر کاریم میکنم Fixed میزنم درست بشو نیست :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماله منم همیشه یه پیغام در مورد mcafee میده . فکر کنم همینه . به نظرم باید رجستر بشه .
====================
در مورد اون کیف ، اون کیف که استفاده نمیشه . اگرم استفاده میکتی زیاد نگران نباشین . چون اگه اون آهن ربا ها رو لپتاپ تاثیر چشمگیری میزاشت خود شرکت دل یه فکری به حالش میکرد .
==================
مک آفی حدود 3 تا 4 سالی هست تحریم شده روی ایران ... نمی تونی آپدیتش کنی حتی بعد رجیسترنقل قول:
ماله منم همیشه یه پیغام در مورد mcafee میده . فکر کنم همینه . به نظرم باید رجستر بشه .
باید بری جدیدترین SuperDAT رو از سایت های دیگه پیدا کنی برای ورژن مک آفی 11 یا 12 و اونوقت اپدیت کنی
من میتونم Databas آپدیتشو از یه جای دیگه بگیرم اما چجوری و چگونه وارد program کنیمش یه کم گیچ می کنه اگه شما بلدی لطف کن بذار اموزششو یا راهنماییمون کنید چون اگه این جوری باشه بدرد نمی خوره حالا نمیدونم دوستانی که 1530 دارن پاک کردن Macfee یا نهنقل قول:
این مک آفی به این سنگینی که آپدیت نمیشه و همیشه مشکل داره و به صورت رایگانه ، واقعا برای چی میخواهید ؟ این همه آنتی ویروس
من بودم پاکش می کردم
وقتی SUPER DAT رو دانلود کردی خودش یه برنامه است نصب میشه و همون لحظه فایلهای آپدیت definition و engine رو آپدیت میکنه
این مک آفی به این سنگینی که آپدیت نمیشه و همیشه مشکل داره و به صورت رایگانه ، واقعا برای چی میخواهید ؟ این همه آنتی ویروس
من بودم پاکش می کردم
وقتی SUPER DAT رو دانلود کردی خودش یه برنامه است نصب میشه و همون لحظه فایلهای آپدیت definition و engine رو آپدیت میکنه