بله دقیقا. باید طراحیتون خوب باشه وگرنه مجبور میشید از روی طراحیای بقیه کپی کنید.نقل قول:
من خودم طراحی رو تجربی یاد گرفتم و کلاس نرفتم.
این طرح ها رو هم ذهنی میکشم. :46:
Printable View
بله دقیقا. باید طراحیتون خوب باشه وگرنه مجبور میشید از روی طراحیای بقیه کپی کنید.نقل قول:
من خودم طراحی رو تجربی یاد گرفتم و کلاس نرفتم.
این طرح ها رو هم ذهنی میکشم. :46:
ایول جینی خیلی خوب شده:20:
چرا اینو بجای کاراکتر اصلی تو فیلم نبردن اینا:31:
درورد بر شمانقل قول:
این طراحی رو که خودآموزی کردین ، از چه چیزایی کمک گرفتین؟ فیلم آموزشی ای توتیریلی چیزی بوده؟
نه از فیلمهای آموزشی هم کمک نگرفتم. بیشتر به چهره علاقه داشتم. کتاب میگرفتم و فیگور کار میکردم.نقل قول:
حدود 4 ، 5 سال هم چهره کار میکردم. قبلا طراحی های چهره رو که میکشیدم اینجا میگذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود بیست سی تا اینجا طراحی دارم. کاربرهای قدیمی تر میدونن. دوست داشتین میتونین ببینین. بعضیاشونم مراحل اجراش رو گذاشتم :46:
برای کسایی که تازه میخوان کاره طراحی با مداد رو (کلا این طرحهای اولیه که کشیده میشن) یاد بگیره چه پیشنهادی دارین؟
ابتدایی ... من پیشنهاد میکنم از طبیعت زنده و اشیاء بی جان شروع کنین و سعی کنین مثلشون طراحی کنین.نقل قول:
بعدش برید سراغ فیگور انسان و بعد چهره رو شروع کنید. :46:
فقط این کارها هم تمرین زیاد میخواد هم حوصله. نباید زود خسته بشید یا دلسرد... خیلی طول میکشه تا به جایی برسید
دو تا اسمایل که از کارهای قدیمیم درست کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیوست شد ./
اینم یک پوستر بدون شرح!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیوست شد ./
:D عالیه ؛ مثل اینکه خیلی به رزیدنت اویل علاقه دارید :))
عالی
اویل 6 دیگه ؟:31:
صورتاشون خیلی با حال شده:5:
میگم بهزاد مگه کسی تو این دنیا هست که از اویل خوشش نیاد ؟:18:
جل الخالق ! حرفا میزنی :21: