آهااانقل قول:
شرکت و میتونم از یه کسی بگیرم؟؟منظور فقط شرکت باشه.مثلا یه شرکتی اصلا کارش فروشگاهی اینا نیست میشه ازش استفاده کرد>؟؟به فیلم های خارجی مجوز میدن>؟؟:31:
ممنون
Printable View
آهااانقل قول:
شرکت و میتونم از یه کسی بگیرم؟؟منظور فقط شرکت باشه.مثلا یه شرکتی اصلا کارش فروشگاهی اینا نیست میشه ازش استفاده کرد>؟؟به فیلم های خارجی مجوز میدن>؟؟:31:
ممنون
یه فروشگاه ساز جدید هم دو هفته ای هست که اومده . من مشخصات کاملش رو خومندم . در واقع خودش رو با فروشگاه ساز آفتاب نسخه ی 3 مقایسه کرده . امکاناتی که من ازش دیدم کمی از فروشگاه ساز آفتاب نداره ، اگه بیشتر نداشته باشه کم نداره . قیمتش هم 50 تومن کمتر و با هاست 5 گیگ رایگان و مادام العمر میده .
این هم مشخصات کاملش
کد:http://www.bazare-iran.com/index.php?content=%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86+%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D8%B3%D8%A7%D8%B2+%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1+%D8%A8%D8%A7+%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA+%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C&im=a6105c0a611b41b08f1209506350279e&id=584
برای سامان امکانش هست ... اما برای مجوز نه ... چون سایت باید به نام اون باشهنقل قول:
فیلم خارجی هم من در جریانش نیستم
ممنون:10::10::5::5:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
اگه یه فروشگاه مثه فروشگاهی که راه اندازی کردید سفارش بدم
(با هزینه هاست و دومین و راه اندازی) قیمت پیشنهادی شما چقدر است؟
با تشکر
با حق
سلام دوستان
من اسکریپت مارکت ساز نسخه طلایی رو دارم اما وقتی میخوام رو هاست نصب کنم میگه باید soap رو فعال کنم.
میشه یکی بهم بگه که از کجا و چجوری باید اینکارو بکنم؟
ممنون میشم
سلام آقا این چطور باید نصب بشه؟ دمتون گرم یکی جواب بده
یک سوال
کدوم بانک به شخص حقیقی درگاه الکترونیک میده بدون دنگ و فنگ
ملت فقط به حقوقی میده
سامان مجوز کسب میخواد برای حقیقی ها
من فروش هاست دارم
فقط می خوام پرداخت آنلاین را راه بیندازم
نه دنبال مجوزی هستم نه جواز کسب و نه مالیات دادن و اینها
سلام ...
بعضی از فروشگاه های فیلم دایویکس، به صورت خودکار قیمت کل رو محاسبه می کنن، مثلا به ازای هر 6 فیلم، هزینه ی یک دی وی دی خام رو هم اضافه می کنه و در آخر هم هزینه ی پست رو اضافه می کنه.
این مدل فروشگاه ها رو کجا می تونم پیدا کنم. ( برای خرید، نه نال شده )
مرسی
انگار هيچكدام از فعالين اين امر اينجا ديگه سري نمي زنندنقل قول:
سوال ما مونده رو زمين