دوستان یه سوال:من پرایدمو چند روز دیگه تحویل میگیرم،میخوام بدونم که همراش چه بیمه هایی میاد؟واینکه آیا نیازه که ببرمش و بیمه های تکمیلی تری بگیرم یا همین های که روشه کافیه؟
Printable View
دوستان یه سوال:من پرایدمو چند روز دیگه تحویل میگیرم،میخوام بدونم که همراش چه بیمه هایی میاد؟واینکه آیا نیازه که ببرمش و بیمه های تکمیلی تری بگیرم یا همین های که روشه کافیه؟
سلامنقل قول:
مبارک باشه
بیمه هایی که میدن شخص ثالث و سرنشین هست
بیمه ای که با خودرو میدن کامل هست
ولی نظر من اینه حتما ماشین رو تا تحویل گرفتین بیمه بدنه کنین(ضرر نمیکنی!) :11:
ممنون امیر جان.یعنی دیگه به بیمه تکمیلی برای سرنشین و شخص ثالث نیست؟بیمه بدنه فرقی نمیکنه از کدوم شرکت باشه؟نمیدونی تقریبا چقدری در می اد؟
فکر میکنم برای شما چیزی حدود 100 - 120 تومن هزینه داشته باشهنقل قول:
چون ماشین صفر هست
---------------------------
مگه اینکه خودت بخوای بیمه رو از اینی که هست تکمیل تر کنی
مثلا اگه حد نساب دادن خسارت به ماشین خسارت دیده 1 تومن باشه
میتونی به 2 تومن یا بیشتر اضافش کنی:11:
آقا یه توضیح درباره کارتکس به من میدید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیه؟!!
ماشین های کارتکسی ماشین هایی هستند که شرکت به نمایندگی های مجاز تحویل میده اما مشخصات دارنده براش ثبت نشده و نمایندگی میتونه اون رو به شما تحویل بده و به نام شما مدارکش رو از طرف شرکت صادر کنه وقتی ماشین رو بدون پلاک تحویل گرفتی تا یکهفته بعد براتون پلاک صادر میشه و تا چند روز بعد هم کارت و بیمه و گارانتی به نام شما میاد درب منزلنقل قول:
آقایون سایتی هست که مصرف ماشینها رو دقیق توش نوشته باشه ؟
تقی جان سایت سازنده ها برای شرایط استاندارد تقریبا درست نوشته.
ولی حالا بگو مثلا میخوای چه ماشینایی با هم ببینی اگه شد خودم برات پیدا میکنم. ( البته بچه های هم هستن)
هوندا سیویک (2001 تا حالا)
تویوتا یاریس2006 تا 2008
سلام
سوييچ 206 من شكسته (دكمه هاش)
واسه عوض كردنش بايد كجا برم؟ (ايران خودرو يا مغازه هاي لوازم ماشين يا ...)
و ميشه بگين حدودا چقدر خرج داره؟
ممنونم