این نسخه که شما داری، Technical Preview هست و همونطور که می بینی Expired شده و دیگه قابل استفاده نیست.
باید از نسخه نهایی برنامه استفاده کنی که تحت عنوان Final یا RTM ارائه میشه.
Printable View
این نسخه که شما داری، Technical Preview هست و همونطور که می بینی Expired شده و دیگه قابل استفاده نیست.
باید از نسخه نهایی برنامه استفاده کنی که تحت عنوان Final یا RTM ارائه میشه.
سلامنقل قول:
چه اروری می ده ؟
شاید مشکل از ویندوز شما باشه .
موفق باشی
مرسی حدس می زدم
کسی نبود جواب بده ؟
:19::19:
با سلام
من ویندوز سون نصب کردم و سپس مجموعه آفیس را اما وقتی که word را باز میکنم configuration progress را اجرا میکنم و بعد از مدتی انگار چیزی را نصب میکند ورد باز میشود البته هر کدام از برنامه های مربوط به آفیس را باز میکنم همین مشکل را دارند با اینکه من هیچ آفیس دیگری روی دستگاهم نصب ندارم و چند بار هم با سی دی های مختلف نصب کردم باز هم افاقه نکرد و همینطوری است اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشوم.
سلام
من برنامه microsoft visio 2007 را دانلود کردم که متاسفانه اسپانیولی هست (نمی دونم چرا ننوشته بودند !!)
حال می خواهیم زبان برنامه را تغییر داده و به انگلیسی یا فارسی برگردانیم اما LIP فقط روی مجموعه آفیس کار می کند و این روی این یکی جواب نمی ده!
پک زبان یا شیوه ای برای درست کردنش زبان این برنامه نیست ؟؟
با سلام -ویندوز سون دارم-افیس 2007 نصب هست-ایا این امکان وجود داره افیس2010 هم نصب کنم ؟
میشه. مشکلی هم نداره .... البته تا جایی که من تست کردم و استفاده کردم.:11::11:نقل قول:
شما هم روی ویندوز سون چک کردید ؟نقل قول:
نقل قول:
تاریخ سیستمت رو یه ماه ببر عقب
گاهی جواب میده
امتحان کن، ضرر که نداره!
نتیجه رو بگو...