ایول تیم فوتسالمون....ایول شمس...
بچه ها با غیرت بازی کردن...آفرین...
یکمم تیم فوتبالمون یاد بگیره بد نیست...
اما خیلی سخته...برزیل...من که امیدی ندارم ایران ببره ولی اگه ببره که دیگه شمس از خوشحالی از بیمارستان سر در می یاره...
Printable View
ایول تیم فوتسالمون....ایول شمس...
بچه ها با غیرت بازی کردن...آفرین...
یکمم تیم فوتبالمون یاد بگیره بد نیست...
اما خیلی سخته...برزیل...من که امیدی ندارم ایران ببره ولی اگه ببره که دیگه شمس از خوشحالی از بیمارستان سر در می یاره...
اینکه توگروه برزیل هستیم برامون خیلی خوبه چون اگربرزیل هرسه تاتیمو ببره که میبره ما میتونیم به تفاضل گل هم امیدوارباشیم برای صعود یعنی فقط کافیه اوکراینو ببریم و باایتالیامساوی کنیم
به نظر من اكراين از ايتاليا قويتره. بازيهاي هر 2 تا تيمو ديدم. ايتاليا زياد مالي نبود.
ما فقط بايد كم گل بخوريم از برزيل.
فکر نکنم ایران با نتیجه ی سنگین از برزیل ببازه. اونقدرها که فکر میکنید.
شکست دادن برزیل ارزشش دست کمی از قهرمانی در رقابت ها نداره!
حقیقتا شکست دادن برزیل کار خیلی سختی هست اما ممکن هست.
ایتالیا تیم چندان بزرگی در فوتسال نیست و بر عکس اوکراین تیم نسبتا خوبی هست که در سطح تیم خودمون هست و میتونه دردسر ساز بشه.
كسي برنامه 90 رو تا آخر ديده؟
من ديشب تا حرف هاي فيروز كريمي بيدار نشستم ولي از خستگي خوابم برد.
تا اون لحظه چيزي در رابطه با تيم فوتسال نگفتن حتي در معرفي برنامه هم حرفي از تيم فوتسال نبود.
اگه تا آخر برنامه چيزي از فوتسال نگفتن واقعاً آدمهاي بي منظوري هستن. كي فوتبال تونسته به موفقيت فوتسال دست پيدا كنه كه اينا اينطوري در موردش بي تفاوتي ميكنن؟
آيا دعوت شدن و رد كردن دعوت علي كريمي خيلي مهم تر از نتايج فوتسال بود؟
آيا اين نتايج خيلي بي ارزشند كه مسابقات داخلي ليگ به اونا ترجيح داده ميشن؟
حالا اگه فوتبال تونسته بود چنين موفقيتي كسب كنه تمام برنامه هاي تلويزيوني چه ورزشي و چه غير ورزشي وقتشونو بهش الختصاص ميدادن.
واقعاً شمس حق داشت اون طوري گريه كنه. چون هيچ حامي نداشت تيم فوتسال قبل از شروع مسابقات قرار بود كه بره با اسپانيا تو اسپانيا دو بازي تداركاتي برگزار كنه كه به دليل پيدا نشدن بليط! سفرشون لغو شد! . حتي قبل از شروع همين مسابقات به دليل كم توجهي فدراسيون به فوتسال استعفاء داده بود كه بعدش نفهميديم چطور شدن باز هم مربي باقي موند و رفت جام جهاني!
واقعاً جای افتخار داره..
ایران بعد از مدتها، با اقتدار از گروه خودش صعود کرد و به جمع 8 تیم برتر جهان راه یافت.. کم افتخاری نیست..
این خیلی خوبه که بعد از متوقف کردن اسپانیا، بچه ها مقرور نشدن و بازی هاشون رو به همون روال ادامه دادن..
اگه مقابل برزیل هم بتونن همینطور بازی کنن و دفاعمون همون دفاع، یا حتی بهتر از اون هم باشه، به هدفی که میخوایم میرسیم..
فقط همونطوری که مصطفی تو تحلیلش گفته بود، بچه ها باید تو زدن ضربه های آخرشون بیشتر دقت کنن.. تو بازی با چک این دقت یه خورده پایین تر اومده بود..
به امید خلق دومین شگفتی در 20 مهر 87 ..
بد نيست به اين صفحه هم نگاهي بندازين.
کد:http://www.futsalplanet.com/news/news-01.asp?id=9011
ایول به تیم ملی انشالله تا فینال میریم و فینال هم میبریم
من خیلی امید دارم ایران ببره ...
انشا... که می بره و مردم به خیابون ها بریزن ( نمی دونم شاید مردم به اندازه تیم ملی فوتبالشون ، فوتسالشون رو هم دوست داشته باشند و به خیابون ها بریزند ... )