:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
صفحه نمایش اصلی 3250 قیمتی معادل 70 تومن داره... اون وقت 6220 قیمتش 30 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کدوم شرکت قیمت گرفتی؟؟؟:blink:
Printable View
:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
صفحه نمایش اصلی 3250 قیمتی معادل 70 تومن داره... اون وقت 6220 قیمتش 30 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کدوم شرکت قیمت گرفتی؟؟؟:blink:
از یه مغازه دار (لیست قیمتهاش رو که یه شرکت پخش براش می آره نگاه کرد و گفت با مزدش می شه 30 تومن )
نقل قول:
من بهت چی گفتم....؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم برو از مغازه دار قیمت بگیر...؟
گفتم برو یه شرکت که نماینده رسمی نوکیا هست!
این مغازه دارها 30 تومن ازت می گیرن و یه صفحه نمایش بی کیفیت مزخرف می اندازن روی گوشیت. بعد اون وقت مدام باس حسرت بخوری که پول چه چیز مزخرفی رو دادی ( عین من!!! )
قیمت اصلیش معادل 70 - 80 تومنه! حرف گوش کن!!! :5:
ببینم اصلا دلیل این اتفاق چیه بعد از عوض کردن صفحه نمایش ممکنه بازم خراب بشه ؟
اگه 6220 اینطوریه ردش کنم بره ؟؟؟!
اگه صفحه نمایشش رو بخرم خودم می تونم عوض کنم ؟ منظورم اینکه لحیم کاری نداره ؟
متاسفانه 6220 ضعف صفحه نمایش داره. در حقیقت آسیب پذیر ترین نقطه این گوشی صفحه نمایشش هست. اگر ازش درست نگهداری نکنی، ممکنه دوباره تکرار بشه...نقل قول:
نقل قول:
آره! اما مسأله این جاست که صفحه نمایش اصل بگیری. نه قلابی؛ چون اون مغازه دارهایی که من دیدم، صفحه نمایش مزخرف چینی ( تحت لیسانس نوکیا نیست! ناشناخته هست ) که خودشون می خرن 20 تومن رو بهت می اندازن 50 تومن!!! :13:
درضمن، صفحه نمایش توی یه قاب فلزی سواره که جدا کردنش از بدنه گوشی دردسره. خطر پاره شدن کابل فلت صفحه نمایش ( همون کابلی که به بورد وصله ) هم خیلی زیاده... حرف گوش کن. ببر یه شرکت گارانتی ( مثلا اتصالات ) بده اون ها برات عوض کنن. این جوری اگه صفحه نمایش بلایی سرش بیاد، گردن خودشون هست و یکی دیگه برات می اندازن... :46:
گوشی من گارانتی نداره !
سلام
میگم دوستان من کلید 3 و 9 گوشیم ( N82 ) از کار افتاده . حدودا 3 هفته هست که از کار افتاده . . .
مشکلش چیه ؟؟ چیکارش باید بکنم ؟؟
اگه باید بدم درست کنن حدودا چن هزینش میشه ؟؟
مر30
گارانتی هم داشت باز هم ازت پول می گرفتن !! :27: چون صفحه نمایش جزو گارانتی محسوب نمی شه. برای این می گم ببر شرکت چون اطمینانش بیشترهنقل قول:
ایراد از کیت صفحه کلید هست. اگر گوشیت گارانتی داره، ببر گارانتی مفتی برات درست می کنن. در غیر این صورت احتمالا 30 تومنی هزینه دارهنقل قول:
نه بابا گارانتی نداره !:41:نقل قول:
30 تومن هزینه بر میداره ؟:13::41:
هیچ کاری دیگش نمیشه کرد ؟؟:13:
:11: