مقایسه ای بیت اچ دی و آیفون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مقایسه ای بیت اچ دی و آیفون
این هم چند نمونه از کیف های مخصوص HD.....کسی میدونه توی تهران میشه از اینها پیدا کرد؟
این یکی خیلی نازه:
نقل قول:
با این عکست خیلی حال کردم اینو باید بزرگ چاپ کنن بزنن سر چمران :27:
این مدل کیف ها تا 1 هفته پیش که نبود و تو شرکت تلکام می گفتن قراره وارد کنند این کیف رو..........
نقل قول:
من از آیفون خیلی خوشم نمیاد ولی این عکس خیلی بیمزست...:5:
البته میشه این رو هم به ویژگیها افزود که کاربرد آسان : سنگ: بله ، آیفون: بله ، تاچ hd : نخیر
در ضمن یادمون باشه که آیفون تو 1 سال 6 میلیون گوشی فروخت کاری که همه ویندوز مبایلها باهم یکم بیشتر فروختن...:27:
سپاسگذارم...
سلام دوست عزیز.میشه اطلاعات بیشتر بدید؟آدرس شرکت رو واسم پیغام خصوصی بزنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میبینم یه اکسپریایی اینجا پرسه میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چیکار کنیم دیگه در ضمن من n95 دارم نه اکسپریا ...
منظورم از گوشیای مبایل اکسپریا هم بود...
اونها فقط مثال بودند وگرنه خیلی چیزا رو میتونی بهش اضافه کنی:5:نقل قول:
استفاده از امکانات کامل بلوتوس -----> hd: بله, آیفون: خیر, سنگ:خیر
امکان استفاده از سیتم های عامل دیگه مثل اندروئید ----> hd: بله, آیفون:خیر, سنگ: خیر
تغییر اینترفیس ظاهری -----> hd: بله, آیفون:خیر, سنگ:باید تراشکاری بشه:31:
مولتی تاسکینگ و استفاده از چندین نرم افزار همزمان----> hd:بله, آیفون:خیر, سنگ:خیر :27:
این هم یه فایل فلش که واستون آپ کردم, میتونید باهاش HD رو از تمام زوایا نگاه کنید:
(کافیه که با موس تصویر رو به صورت 360 درجه بچرخونید.)
حجم: حدود 500 KBکد:http://depositfiles.com/files/flnomjzgz
البته مقایسه hd و آیفون کار جالبی نیست ، آخه این گوشی ها نقاط مشترک چندانی با هم ندارن .نقل قول:
اما باید پذیرفت که آیفون یک انقلاب در صنعت گوشی سازی بود و می شه گفت روند ساخت گوشیها، مخصوصآً گوشیهای سیستم عامل دار رو تا حدودی تغییر داد، جوری که شرکت اپل فقط با یک مدل گوشی جزء 10 گوشی ساز برتر و پر فروش دنیا شد.
همچنین آیفون در خیلی زمینه ها مثل صفحه و قدرت تاچ و سرعت کار و ... حرف اول رو می زنه :46: