یعنی چی ندادن چرا ندادن ؟نقل قول:
Printable View
یعنی چی ندادن چرا ندادن ؟نقل قول:
سلام دوستان . من از شاتل اکانت گرفتم ؛ ECO 512 ، این هم آمار اسپیدیش ! البته این واسه ساعات شبانه و رایگانش هست ، گرچه با ساعات عادی تفاوت چندانی نداره . در کل میشه گفت همون 512 هستش ، نه کم و نه زیاد . :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عادلانه نیست من 256 دارم با 40 و خورده ایی در ماه 32 دانلود 14آپلود ولی شما با این سرعت و یکسوم قیمت من میدید انصافه؟نقل قول:
ساعات دانلود رايگان، 1 تا 7 است؟نقل قول:
در اين ساعات با چه سرعتي دانلود مي كنيد؟
در اين بازه زماني، چقدر مي توانيد دانلود كنيد؟
--------------
ضمنا اگر ممكن است كمي هم در كيفيت پشتيباني و اينكه پس از چند روز از انعقاد قرارداد، ADSL تان را وصل كردند هم توضيح دهيد.
متشكرم
خب شما چرا نمي آييد از شاتل اشتراك بگيريد؟نقل قول:
من شاتل دارم 256 ولی اکو تو منطقه ما نیست art هستنقل قول:
پس داتك نداريد؟نقل قول:
آخه امضاتون غلط اندازه.
خوب امضای من اکانت 512 رو نشون میده که سرعتش به دایال آپ گفته زپیلاشکی:27:نقل قول:
اینو الان دیدم گفتم شاید کسی خبر نداشته باشه:
تمديد مهلت رايگان بودن ترافيك سرويسهاي آرت در روزهاي پنجشنبه
به اطلاع كليهي مشتركين سرويسهاي آرت ميرسانيم، ترافيك روزهاي پنجشنبه سرويسهاي ART1 تا ART6 تا پايان مهر ماه، همچنان رايگان خواهد بود.
طي مدت زمان ياد شده، كليهي كاربران سرويسهاي ART1 تا ART6 افزون بر برخورداري از ترافيك رايگان روزهاي جمعه و ترافيك رايگان شبانه (از ساعت 1 تا 7 بامداد)، از ترافيك رايگان روزهاي پنجشنبه نيز بهرهمند خواهند شد.
کد:http://shatel.ir/content/view/393/128/lang,fa_IR/
امروز یک لینک دهنده راپید پیدا کردم توپه توپ!!!
البته من اکانت راپید شیر دارم اما گفتم یه حالی هم به بچه های پی سی بدیم!
این سایت محدودیت حجمی نداره و تعداد لینکی که در روز میشه ازش داونلود کرد 100 تا است یعنی به نوعی اونم نامحدود است!
اسم سایت اینه:
کد:
کد:
خدایش حقمه چند تا تشکر کنیدکد:http://s2.tooler.info
من خودم وقتی دیدم این سایت رو گفتم ای کاش اکانت راپید رو نمیخریدم! :دی!!
سلام دوست من . ساعت رایگانش از 1 تا 7 صبح هست .نقل قول:
دو سوال بعدی هم دقت می کردی تو مطلب قبلم هست ؛ با این حال : سرعت ساعات رایگان با غیر رایگان تفاوتی نداره . ماکزیمم 60 رو میده ؛ از 40 هم پایین تر نیومده تا الان . پشتیبانی خوبی هم داشته ، بدقولی نداشتن ، راه اندازی هم حدود 5 روز طول کشید ، ضمن اینکه من به جمعه هم خوردم . اما حداقل سه روز کاری زمان می بره ...
موفق باشی .