دوست عزیز این چه طرزشه والله ما اینجوری جواب بدیدم اخطار میگیریم کش نده چیه!!! من امروز زنگ زدم میگه کلا شرکت مشکل داره میگم کی درست میشه میگه درست میشه بهش میگم خوب کی میگه درست میشه!!!!
Printable View
دوست عزیز این چه طرزشه والله ما اینجوری جواب بدیدم اخطار میگیریم کش نده چیه!!! من امروز زنگ زدم میگه کلا شرکت مشکل داره میگم کی درست میشه میگه درست میشه بهش میگم خوب کی میگه درست میشه!!!!
سلام
ببخشید ها ، من دخالت می کنم ، اما اگه این جواب رو به من می داد ، من شرکت رو رو سرش خراب می کردم ، شما ها خیلی لی لی به لالای داتک می ذارید :13:
مرسی :46:
یا حق :11: :10:
[QUOTE=ghelmaan;2956485][FONT="Tahoma"][SIZE="2"][COLOR="DarkRed"]این تنظیم خودکار کامپیوتر برای دانلود شبانه هم حکایتیه! والا من حیرونم! احتیاج به 10 تا نرم افزارو ماکرو و ... فلان نداره که! من خودم هر شب اینکارو میکنم:
چه ربطی داشت
دوست عزیز که شما میگی به منطقه مخابراتی هست، من وایرلس دارم به همه آنتن ها هم دید دارم
میشه این را هم توجیح کنید که چرا سرعت دانلود من از 27 آمده روی 6
جالب اینجاست که خود پشتیبانی میگه مشکل پهنای باند داریم ولی شما میگید از منطقه مخابراتی هست...
دوست عزیز ! مگه من چی گفتم که به شما اینگونه برخورد ! شما میگی چون اینترنت من خوبه دلیل نمیشه شرکت خوب باشه ، خب عقل منطقی حکم میکنه که خب قاعدتا برکسش هم وجود داره و اون اینکه چون اینمترنت یه عده ای خراب باشه نباید بیگم اون شرکت مزخرفه !نقل قول:
در ضمن بگم که این پشتیبانان آدمهای درست و حسابی ای نیستند و خود مدیران هم باهاشون مسکل پیدا کردند ! دوست دارید به جواب درست برسید زنگ بزنید با بخش مدیریت صحبت کنید !
[QUOTE=rozbeh85;2956805]دوست عزیز ! من از حضور شما بسیار معذرت میخوام ! من فکر کردم منظور شما سرویس ای دی اس ال این شرکنت است ! من در مورد وایرلس اطلاعات ندارم و اظهار نظر نمیکنم !نقل قول:
من بزودی برای علت استفاده و دلیل فرق داشتن نتایج یک توضیح می زارم تو تاپیک مقالات که انقدر بحث سرش نشه و علت را دیگر نگن چرا نتایج فرق می کنه:46:نقل قول:
وقتی ناچاری ادم سرویس بگیره دیگر خراب کردن شرکت معنی نداره چون می گن برو یک شرکت دیگر و ادم بگه که نمیشه می گن همینی که هست باید صبر کرد( البته این جواب ها در صورتی است که بشه پشتیبانی وصل شد و گرنه بی معنی است:31:)نقل قول:
[QUOTE=rozbeh85;2956805][QUOTE=mostafaeshghi;2956976]نقل قول:دوستان یک نکته تاپیک داتک هم باسه adsl است هم باسهipw لطفا در صحبت هاتون در صورتی که مربوط به یکی از سرویس ها است نوع را حتما در پستتان ذکر کنید که سو تفاهم نشهنقل قول:
شما از چه سرويسي استفاده مي كني كه با 40 تا ثابت تورنت دانلود مي كني؟نقل قول:
بچه ها فکر کنم این جواب از طرف شرکت بتونه به کسایی که می خوان داتک بگیرن ولی منطقه شون تحت پوشش نیست بدرد بخوره:
سوال:
و پاسخ داتک:نقل قول:
با سلام اگر در مراکزی که سرویس adsl ارائه نمی کنید(و تحت فیبر نوری نیست)و کاربران خواهان استفاده از سرویس شما باشند در صورتی که بخش درخواست اشتراک ADSL رو پر کنن و به تعداد کافی برسن ایا شرکت شما تغییری در زمانبندی راه اندازی سرویس adsl در ان مرکز انجا می دهد یا خیر؟ تشکر
دوستانی که می خوان منطقه شان بره تحت پوشش داتک باید یکی از این دو تا فرم(بهتره هردوش )رو پر کنید و برید تو لیست درخواستی ها:نقل قول:
دوست عزیز
سلام
تعداد مشترکین در هر مرکز مخابرات حداقل 400 نفر باید باشد اگر تعداد متقاضیان به این تعداد برسد اقدامات از طرف شرکت انجام می شود.
باتشکر
وکد:http://www.datak-telecom.com/id/request_
امیدوارم یک مشکل از کسایی که مشکل ساپورت نشدن منطقه توسط داتک رو دارن حل بشه.کد:http://datak-telecom.net/register
دوستان، داتک مودم USRobotics رو پشتیبانی میکنه؟!
دوستان یه نظر خواهی میخوام بکنم
الان من 256 دارم.میارزه آدم تقریبا 50 تومن بده ماهی و 512 بگیره؟
من مندم بگیرم یا نه