دوست عزیز خوب شما باید رتبتونو بدید تا صاحب نظر ها جوابتونو بدن. نمیشه که مثلا با رتبه بالا از غیر انتفاعی سوره قبول شد!
ولی در 95% موارد قبول شدن در غیرانتفاعی در رشته های کارشناسی اسون تر از روزانه شبانه آزاد همون رشته ها است.
دوست عزیز خوب شما باید رتبتونو بدید تا صاحب نظر ها جوابتونو بدن. نمیشه که مثلا با رتبه بالا از غیر انتفاعی سوره قبول شد!
ولی در 95% موارد قبول شدن در غیرانتفاعی در رشته های کارشناسی اسون تر از روزانه شبانه آزاد همون رشته ها است.
دوست عزيز خيلي ممنون كه جوابمو داديد.خيلي خيلي ممنونم.
اگه ميشه با عرض پوزش اين 2 سوالم رو نيز جواب بديد متشكرم.
1-به غير از سوره ايا امكان قبولي در دانشگاه ديگه اي هست؟
2-من در سايت سنجش در دانشگاه سوره به عنوان علاقه مندي ثبت نام كردم .حالا چه زماني و از كجا بفهمم كه قبول شدم؟
خواهش می کنم
1- اگر رتبه لازم رو بیارید چرا نشه. واقعیتش چون خودم رشتم مهندسی هست چندان اطلاعی از دانشکده های هنر ندارم(سوال شما هم فکر کنم مربوط به کارگردانی بود)
2- ببینید معمولا سایت سنجش ثابت کرده سایت خوش قولی هست. اون تاریخ هایی که خودش اعلام می کنه به دقت دنبال کن و اگر هر روز یه سر بزنی بهش ضرر نکردی.
ببینید معمولا رشته هایی مثل کارگردانی ظرفیت واقعا محدودی دارند و دانشکده های خیلی کمی هم وجود داره در این مورد به همین خاطر مثلا مثل رشته مدیریت نیست که شخصی ادعا کنه حتما قبولید.
امیدوارم کمکی کرده باشم به شما.
سلام
رشته ی مهندسی نرم افزار (کارشناسی ) ترمی چند میگیرن؟
سلام
من امروز یه pdf از سنجش دانلود کردم که توش پذیرش رشته های دانشگاه ها رو اورده
تو دانشگاه های غیر انتفاعی تمام زده کاردانی علمی-کاربردی نرم افزار کامپیوتر
چرا نوشته کاردانی علمی-کاربردی نرم افزار کامپیوتر ؟ هیچ کدوم کاردانی نرم افزار کامپیوتر نیست
کاردانی علمی-کاربردی نرم افزار کامپیوتر ایا همون کاردانی نرم افزار کامپیوتره ؟
پارسال رفیقم با رتبه ی نزدیک 10000 منطقه ی یک تونست عمران تهران (فکر کنم اسم دانشگاه اش صدرا بود)
بنظرتون امسال بالاترین رتبه ای که بشه باهاش مهندسی توی تهران (غیرانتفاعی) قبول شد چنده؟
شهریه ی نرم افزار(کارشناسی) یا حسابداری تو غیر انتفاعی چقدره؟
اگه میشه ترم اول رو بگید و بعد به طور متوسط بگید توی ترم های دیگه چقدره؟
كسي جواب ما رو نميده ؟
ما تو صفیم داداش :دینقل قول:
كسي جواب ما رو نميده ؟
شهریه ی نرم افزار(کارشناسی) یا حسابداری تو غیر انتفاعی چقدره؟
اگه میشه ترم اول رو بگید و بعد به طور متوسط بگید توی ترم های دیگه چقدره؟
نقل قول:
سلام بر تو:10:
از ترم یک تا چهار >>>> با فرض برداشتن 20 واحد >>> حدودا بین 320 تا 390 هزار تومن:5::5:
از ترم پنج تا فارغ التحصیلی >>> با فرض برداشتن 20 واحد >>> حدودا بین 360 تا 480 تومن :5::5:
از این محدوده خارج نیست
بله دوست عزیر....خوب دقت کن به کلمات زیر :10:نقل قول:
شما کاردان میشی >> یعنی کار رو بلدی >> یعنی فن بکارگیری ابزارآلات رشته ی خودت رو بلدی >> یعنی از طریق یادگیری علم در مدت دو سال ، میدونی رشته ی خودت در این دنیا ، کجاها کاربرد داره و میتونی در اون زمینه کاری انجام بدی
فن بکارگیری ابزارآلات = کاربرد ابزارآلات
مطمعنا دوستتون در انتخاب رشته ی ورودی دانشگاه اشتباهات بزرگی کرده...چون با این رتبه به راحتی میتونست روزانه قبول بشه:18::18::18::18:نقل قول:
:11::11::11:اون بالا جوابتو دادم رفیق:11::11::11:نقل قول:
در ضمن ، حسابداری نسبت به مهندسی نرم افزار حدودا 30 تا 50 تومن ارزونتره.چون تعداد واحد های عملی کمتری داره:10::10: