احتمالش تقریبا زیاده ولی نمیشه گفتنقل قول:
یک سوال داشتم اگه الان این بازی رو تهیه کنم کرکی که داخل دی وی دی هست مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
احتمالش تقریبا زیاده ولی نمیشه گفتنقل قول:
یک سوال داشتم اگه الان این بازی رو تهیه کنم کرکی که داخل دی وی دی هست مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟
من بازی رو از فروشگاه خود پی سی ورلد خریدم و هنوز به دستم نرسیده میخواستم ببینم کرکی که تو بازی هست درسته
سلام
کسی میتونه سیو بعد از اون مرحله ای که سوار آسانسور میشه و چند
تا پلیس بهش تیر میزنن رو برام بذاره؟
هر کاری کردم اون مشکل حل نشد.
ممنون
خب این بازی هم تموم شد
کوتاه بودش
نکات + :
نو آورانه بودن
گرافیک خوب
انیمیشن حرکات عالی
هیجان خیلی زیاد به طوری که تو یکی از قسمتا قلبم ایقدر سریع میزد که گفتم الان سکته میزنم ! :دي
طراحی مراحل خیلی خوب
فیزیک خوب
نکات منفی - :
نور پردازی در بعضی جاها افتضاح ! به طوری که به قدری نور زیاده که هیچی معلوم نیست ! حتی با کم کردن کنتراست و روشنایی هم مشکل حل نمیشه ...بعضی جاها هم از دو رنگ سفید تند با قرمز تند استفاده شده ! که باعث میشه چشمای آدم از حدقه در بیاد ! :دي
دیگه همین نکته ی منفی دیگه ای به ذهنم نمیاد !
این فیزیک بازی کجا تاثیر خودشو نشون میده من فرق زیادی بین physx offو روشن بودنش ندیدم شاید کارت من که 8400نشون نمیده
مهم اینه که وفتی با یکی درگیر میشی فیزیک عالیه و...
FULL SAVE
اینم سیو کامل بازی که وقتی دان شد فایل رواستخراج میکنین تو یه درایو بعد فلدر TdGame رو باز میکنین و فلدر Savefiles رو هم باز میکنین فایلی که داخلش هست رو RENAME کنید و اسم USER کامپیوترتون و جاش بنویسید بعد فلدر TdGame رو به این ادرس کپی کنیدنقل قول:
کد:http://rs232.rapidshare.com/files/185461495/Me_SGame.zip
C:\Documents and Settings\......\My Documents\EA Games\Mirror's Edge
بعد YES کنید و وارد بازی شوید
من یه مرحله گیر کردم فک کنم مرحله اخر باشه! یه هلیکوپتر از رو به رو م بلند میشه و همینطور که میره به من تیر میزنه اونجا چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام .
دوستان من این بازی رو گرفتم ولی یه مشکلی داره .
هر Loading که داره پر میشه یه دفعه میاد منوی اصلی بازی .
بعد که Continue میزنم بر میگرده Check Point قبلی .
مشکل از کرک نیست ؟
منم متاسفانه همین مشکلو دارم تو مرحله دوم فکر کنم وقتی سوار آسانسور میشم یهو میاد تو منو و وقتی Continue رو میزنم منو برمیگردونه عقب
دقیقا مال منم همونجا این مشکل رو داره .نقل قول:
بعد از اینکه از دست هلیکوپتر فرار میکنی .
کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟