خوب احتمالا درست دانلود نشده . ببینید اگر می تونید چک سامش رو تست کنید ببینید درست هست یا نه .
در غیر اینصورت سفارش بدید براتون بفرستند . اگر کارتون فوری هست بخرید .
حالا متن ارور چی هست ؟
Printable View
خوب احتمالا درست دانلود نشده . ببینید اگر می تونید چک سامش رو تست کنید ببینید درست هست یا نه .
در غیر اینصورت سفارش بدید براتون بفرستند . اگر کارتون فوری هست بخرید .
حالا متن ارور چی هست ؟
ممنون دوباره دانلود کردم و نصب شدنقل قول:
درایورها رو از کجا باید دانلود کنم Geforce6200
میگفتن یه برنامه ای هست تا بشه باهاش فایلهای Exe رو اجرا کرد
ممنون
این درایور واسه گرافیک از سایت nvidia گرفتم چجوری باید اجراش کنم
NVIDIA-Linux-x86-1.0-9755-pkg1.run
خوبه هنوز کسی جواب نداده. آقا من دیگه ابونتو کار میکنم حالم از xp بهم میخوره فقط چنتا مشکل دارم
فونت فارسی
اسکنرو چجوری نصب کنم
بعد یه \ک کامل نداره جایی دانلود کنم انقد دونه دونه خودش نیاد دانلود کنه
ممنون
سلام
ببین دوست عزیز میتونی سی دی هما رو هم دانلود کنی ...من دیروز دانلودش کردم توش هم درایور Ati هست هم Gforce ولی نمی دونم راست کار شما هم هست یا نه ؟
کلی برنامه ی با حال توش داره ....دیگه آخرشه....دست بچه های هزاردستان درد نکنه...... بریل رو که دیگه نگو ...نصبش کن و از پنچره های ژله ای لذت ببر .....
:46:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10. Beryl (desktop graphics)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9. Checkgmail (email notifier)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8. Brightside (mouse gestures)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7. Katapult (program launcher)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6. Liferea (feed reader)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5. Kopete (IM client)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4. gParted (disk partition utility)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3. Samba (file sharing)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2. AmaroK (jukebox)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. Automatix (installer)
تکراری معزرت
ممنون رفتم برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام آقا یکی جواب مارو بده این همه میگین لینوکس نصب کن حالا که نصبیدیم کسی نیست جواب بده
چجوری \رینتر و فولدرها رو شیر کنم تو ویندوز بشه استفاده کرد الانم میبینید \ زدم بخاطر اینه که جای همون پ رو نمیزنه
ممنون
سلام دوست من
خوب اولا گوگل فراموش نشود ! فراموش شد جستجو تو انجمن فراموش نشود ! فراموش شد باز ما هستیم در خدمت !
خوب برای اینکه از سیستم عامل ویندوز بتونی فایل های به اشتراک گذاشته شده رو ببینی اون فایل ها و چاپگر ها باید با تکنولوژی خودش share شده باشند . چون لینوکس هم یک پرواکل و تکنولوژی واسه خودش داره پس مشکل پیش می یاد ! واسه رفع این مشکل از یک سرور با نام Samba استفاده می شه که یک سیستم ان اتی رو شبیه سازی می کنه و توسط این سرور می شه فایل و چاپگر رو به اشتراک گذاشت .
بله حتما من تابع قوانین هستم . از بس دنبال این برنامه ها گشتم گیج شدم به مولانقل قول:
الان دنبال یه برنامه ام که بتون برنامه های ویندوز رو تو لینوکس اجرا کنم ولی خودتون میگید Wine درست و حسابی جواب نمیده بعد میرم دنبال Vmware اونم کرکش پیدا نمشیه تو انجمن لینوکس قربونش برم کسی نمیاد این چیزا رو معرفی کنه بعد اگه بخوام برم تو انجمن درخواست نرم افزار بزنم Wookman عزیز ما رو شوت میکنه اینجا:8: