مشکل من هم همینهنقل قول:
یه راهش اینه که از بعد عید شرکت کنیم
حالا چند تا امتحان بعد عید داره؟؟
مشکل من هم همینهنقل قول:
یه راهش اینه که از بعد عید شرکت کنیم
حالا چند تا امتحان بعد عید داره؟؟
نقل قول:
کلا زیاد خوب ندادم ولی فیزیک رو بالا تر از بقیه زدم .
راستی کسی جواب سوال من رو نداد...:41:
موفق باشی ...نقل قول:
باید خودت رو ببینی که وضعت چطوره ...نقل قول:
من رتبه ام 19 هزار منطقه دو شده به نظرتون بخونم برای سال دیگه یا هر چی قبول شدم برم
اگه می تونی بخونی و بهترش رو بیاری این کار رو بکن ...
اما اگه فکر میکنی بیشتر از این توانت نیست خوب بهتره وقتت رو هدر ندی ... شاید همینم از دست بدی ...
البته اگه بخوای و حداکثر تلاشت رو بکنی می تونی ...
در کل بستگی به خودت داره ..
پویا جان این حرفا هر ساله همه مدرسا می زنندنقل قول:
ساله ما هم این حرفا زدن و خیلیا کانون ننوشتند و با برنامه آزمونای مدرسه مون پیش رفتند(سوالاش خوب بود)
ولی به اسفند که رسیدیم کسایی که کانون می رفتند از خیلی از اون هایی که کانون ندادند جلو تر بودند.و بعضی از افراد از اسفند نوشتند که هیچ فایده ای نداره.
به نظر من از اول مهر بنویس و باعث تلاش بیشتر و افزایش ساعات مطالعاتی میشه.
بعد عید هم ادامه قبل عید و جامع نیست که یکسری میگن بعد عید می نویسیم.
جامعا کانون از خرداد شروع میشه
دوست عزیز mohsensoft ! خدمت شما عرض کنم که امتحان تغییر رشته که همین 4 شنبه است!!!!
تو پستای قبل گفته بودید 32 روز دیگه!!!!
راستی ضریب دروس هم به من گفتن که اگه تغییر رشته بدی ( از ریاضی به...) جبر و هندسه حذف می شه بقیشون عین ماست فقط 15% نیست 10% میشه!!!!
در این مورد زیاد بحث شده ، اکثرا با قلمچی موافقن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان برادر من امسال پشته کنکوریه شما چه کتابهایی توصیه میکنید و آیا کلاس و تسته قلمچی شرکت کنه یا نه راستی برادر من رشتش انسانی هست
خواهشا یه کمکی کنید
بچه ها یه چیزی!!:
دقت دارید که تابستون داره تموم می شه!!!!
خیر سرم چه فکرایی برای این تابستون کرده بودم!!!
کسی برا تقویت اراده معجونی چیزی نداره بخوریم!!! می گن عسل و کنجد و شیر و یه چیز دیگه که یادم نیستو قاطی کن شاید یه چیزایی شد!!! ما که ترسیدیم بخوریم!!!
با این وضع درس خوندن(خودمو می گم) خدا عاقبتمونو به خیر کنه !!
دعا کنید دعا!!!
سلام خدمت همه ي دوستان من امسال دانش آموز سال سوم دبيرستان هستم چون 15 درصد كنكور ما امسال تعين ميكنه از همه ي دوستان مي خوام يه برنامه ي خوب واسه امسال وكنكور بهم بدن چون مي خوام پزشكي قبول بشم خيلي احتياج دارم تو رو خدا جواب بديد ضروريه
اگه از حالا قلم چی نمی نویسی حتما امتحانای جامع آخر سالش رو شرکت کنید !نقل قول:
مدرسه ما میگه قلمچی ثبت نام نکنید چون برنامه ما بر اساس سنجش هست و بعدا واستون مشکلات پیش میاد ، واقعا امکان ایجاد مشکل هست ؟ چه کنم ؟
هنوز هم وقت هست حالا یه ماه به آخر تابستون مونده!این یه ماه رو بشین بخون! من هم مثه تو هستم زیاد نخوندم تو این دو ماه! این یه ماه رو من می خوام بخونم ! شما چطور؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها یه چیزی!!:
دقت دارید که تابستون داره تموم می شه!!!!
خیر سرم چه فکرایی برای این تابستون کرده بودم!!!
کسی برا تقویت اراده معجونی چیزی نداره بخوریم!!! می گن عسل و کنجد و شیر و یه چیز دیگه که یادم نیستو قاطی کن شاید یه چیزایی شد!!! ما که ترسیدیم بخوریم!!!
با این وضع درس خوندن(خودمو می گم) خدا عاقبتمونو به خیر کنه !!
دعا کنید دعا!!!