برا ترکیبات (در کل گسسته) کتاب تست 20آزمون موسوی و انیشه فائق و حتی گاج سفید خیلی مفیدننقل قول:
برا ترکیبات (در کل گسسته) کتاب تست 20آزمون موسوی و انیشه فائق و حتی گاج سفید خیلی مفیدننقل قول:
تعریف مبتکران رو شنیدم ولی خودم استفاده نکردم ...نقل قول:
قواعد + تست ; یه کتاب جیبی برای لغات هم داره ...
دوستان من کنکور 87 دادم این کتابایی که به نظر من عالی بودن و واقعا تا ثیر گذاشتن رو رتبم..
شیمی 2 بارزگانی (مبتکران)
کلا کتابای شیمی بازرگانی
برای اینکه تو شیمی بترکونین حتما باید تستای کانون جامع! رو بزنین شیمیش حرف نداره!
فیزیک خوشخوان پایه که عالی بود و کتاب تست فیزیک 3 انرژی اتمی این 2 تا واجبه
فیزیک گزینه2 رو هیچ جا نداره حتما از یه جا گیر بیارین تستای آزموناشو..
گسسته که دیگه خوشخوان روانیه ولی خیلی سنگینه باید کم کم بخونین
هندسه پایه کانون و هندسه تحلیلی مبتکران(اندیشه) بد نیستن ولی بهترش باید باشه
دیفرانسیل باید هر چی گیرتون اومد بزنین چون گستردس نمیشه بگی چه کتابی خوبه
دین و زندگی کتاب سبز خوب بود ذهن و باز می کنه ولی دینی باید تکرار کنین و تفسیر کنین حسابی
عربی برای تست بچسبین به سراسری و چند بار بزنین ولی برای درس هر چی خلاصه تر بهتر
ادبیت و زبان برین تحقیق کنین چون من توش ضربه خوردم با اینکه وحشتناک خونده بودم
بازم هر کی کمک خواست بگه:thumbsup:
نقل قول:
منظورم از ترکیبات تست های مربوط به تبدیل و ترکیب و جایگشت و ترکیب این ها با هم در یک سوال و از این قبیل هستش نه فصل ترکیبیات گسسته.... (همون ترکیباتی که تو ریاضی 2 اومده)
مثل اینکه کسی برای ترکیبات و زبان فارسی غیر از گاج چیزی سراغ نداره....
دوست عزیزنقل قول:
من هنوز برای فیزیک هیچ کتاب تستی نگرفتم. این کتاب فیزیک انرژی اتمی در حدی هست که به جای سفید گاج و آبی کانون ازش استفاده کنم؟
پاسخ تشریحی مناسب داره؟
آره فیزیک 3 انرژی اتمی آلیه جوابم کامل داره و این قدر تست داره که تسلط کامل پیدا میکنی ولی درس نداره فقط تستهنقل قول:
سلام
امروز رفتم انقلاب یه سری به این کتاب های معرفی شده توسط دوستان بزنم
فیزیک اندیشه سازان رو که از هرجا پرسیدم نداشتن.. ... احتمالا باید تو دست دومی فروش ها دنبالش رفت!
فیزیک 3 انتشارات انرژی اتمی رو هم دیدم. چیز مالی به نظرم نیومد. به نظر من فیزیک 3 آبی کانون خیلی بهتره...
فیزیک های پایه و پیش خوشخوان رو هم دیدم . یه ایراد بزرگ دارن و اون اینکه بعد از خلاصه درس تعداد تست هاش خیلی کمه!!!!
خلاصه اینکه: از کتابهای فیزیک چیزی چشم مارو نگرفت .... کسی کتابی سراغ داره که 1- سوالاتش تا ممکنه سخت باشه 2- تالیفی باشه 3- تعداد سوالاتش زیاد باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
================================================== =================
هندسه پایه خوشخوان رو هم دیدم. همون مشکل فیزیک رو داشت.
================================================== ===
شیمی2 آموزش ( بهمن بازرگانی ) خریدم که واقعا عالیه.... همین جا از خدا می خوام که روز به روز به تعداد کتاب هایی از این دست اضافه بشه که امکان فراگیری یه درس در حد اعلا برای همه فراهم بشه. دوستان برای تست شیمی چیزی سراغ دارن که همون سه ویژگی قبل رو داشته باشه یعنی: 1- سوالاتش تا ممکنه سخت باشه 2- تالیفی باشه 3- تعداد سوالاتش زیاد باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیمی بازرگان (تست*)
بله بله .... اصلاح کردمنقل قول:
سپاس گذارم