شخصاً از سقوط داماش ناراحت شدم، به نظرم حق داماش دسته یک نبود...
Printable View
شخصاً از سقوط داماش ناراحت شدم، به نظرم حق داماش دسته یک نبود...
به هر حال تيمي که ثبات مديريت و سرمربي نداشت : چيزي جز اين عايدش نميشدنقل قول:
حق داماش دسته یک نبود...
تيمي که لياقت دست نشان رو نداشت همون بهتر بره به ليگ پايين تر
تيمي که ميانگين دانش کادر فني و نيمکتش دوزار هم از 10 سال پيش تا حالا بهش اضافه نشده و بوي موميايي ميده همون بهتر بره به ليگ پايين تر
دیگه بیشتر دلمون رو نسوزون...نقل قول:
==========
لج بازی های بچه گانه ی اسماعیل شاد با نادر دست نشان یکی از عوامل اصلی سقوط داماش بود...
ایشالا فصل بعد برمیگرده لیگ برتر...
اگه تیم روحیه ی خودشو بدست بیاره ممکنه دوباره بتونه برگرده...
خیلی حیف شد ، فقط همینو می تونم بگم!
ولي از فينال حذفيه پارسال معلوم بود که ميخوان تيم رو کلا از بين ببرن
کي فکرش رو ميکرد توي رشت اونهمه انگيزه : توي تهرون هم چاووشي بياد بيرون و هم توي هر سه تا گل مدافعين واستن و ...
اونهم از رفتن بي خبر دست نشان
اصلا نه تباني بود و نه دسيسه : يهويي همه چيزا به وقف ديگران شد !
درآمد ميلياردي باشگاه داماش از انتقال جهانبخش به هلند
باشگاه داماش گيلان بابت انتقال بازيکن خود به باشگاه هلندي 220 هزار يورو درآمد خواهد داشت.
انتقال عليرضا جهانبخش به باشگاه هلندي « ان ايي سي » هلند قطعي شده است و اين بازيکن هفته آينده راهي اين کشور اروپايي خواهد شد.
امير عابديني مديرعامل باشگاه داماش با تاييد اين خبر به فارس گفت: بابت اين انتقال 220 هزار يورو به باشگاه داماش ميرسد و 200 هزار يورو هم به خود جهانبخش داده ميشود. ضمن اينکه بابت انتقال بعدي جهانبخش نيز سهمي به باشگاه داماش گيلان خواهد رسيد.
90/منبع
این تاپیک زیر خاک بود تا حالا!:n02:
فقط داماش گیلان
بازگشت کبه به داماش
90: امير عابديني، مديرعامل باشگاه داماش در خصوص چگونگي اداره باشگاه در فصل آينده گفت: باشگاه داماش گيلان همچنان زير پوشش شرکت امير منصور آريا باقي خواهد ماند و به نهاد يا فرد ديگري واگذار نخواهد شد. تامين بودجه فصل جاري نيز طبق شرايط مدون انجام شده و به زودي ابلاغ خواهد شد.
وي در پاسخ به سوالي در خصوص ميزان بودجه مورد تصويب گفت: با اين بودجه باشگاه در اداره هزينههاي تيم به خوبي پيش خواهد رفت و با جذب اسپانسر براي فصل بعد مشکلي در کار اداره باشگاه پيش نخواهد آمد.
مديرعامل باشگاه داماش گيلان همچنين از بازگشت کبه به تيم داماش براي فصل جديد خبر داد و گفت: هرچند بازيکنان بصورت انفرادي تمرينات خود را آغاز کردهاند اما از بيستم خرداد ماه تمرينات گروهي استارت خواهد خورد.
منبع:90
90/ خبرهاي خوش داماش پشت سد منجيل گير کرده!
بلاتکليفي داماش باعث شده عدهاي از بازيکنان تصميم به جدايي بگيرند و عدهاي ديگر نيز منتظر خبرهاي خوشي از باشگاه باشند. حال اينکه اين خبرها کي ميرسد گفت و گوي نود را با محمدرضا مهدوي کاپيتان داماش بخوانيد که احتمالا با خبر است
محمدرضا مهدوي: خبرهاي خوش داماش پشت سد منجيل گير کرده!
90: بلاتکليفي داماش باعث شده عدهاي از بازيکنان تصميم به جدايي بگيرند و عدهاي ديگر نيز منتظر خبرهاي خوشي از باشگاه باشند. حال اينکه اين خبرها کي ميرسد گفت و گوي نود را با محمدرضا مهدوي کاپيتان داماش بخوانيد که احتمالا با خبر است!
90: چه خبر از داماش؟
خبر خاصي نيست و داريم در خانه استراحت ميکنيم!
90: قرار بود خبرهاي خوشي برسد؟
به ما هم گفتند قرار است خبرهاي خوشي برسد اما اين خبرها کجا گير کرده فکر کنم پشت سد منجيل گير کرده باشد (ميخندد)
90: با مديرعامل تيم صحبت نکردي؟
هفته پيش صحبت کردم که گفت خبرهاي خوشي در راه است. بعدش ديگر خبري نشد.
90: اکثر تيمها دارند بازيکن ميگيرند و حتي تمرينات خود را نيز آغاز کردهاند. داماش کي مي خواهد بازيکن بگيرد؟
من مسئول نقل و انتقالات نيستم ولي امروز (ديروز) خواندم که آقاي عابديني گفته ليگ 16 تيمي است و اکثر بازيکنانش بيرون ميمانند. منتظر ميمانيم و بازيکنان بيرون مانده را ميگيريم!
90: يعني داماش بايد منتظر بازيکنان بيرون مانده باشد؟
اگر قرار است فصل آينده هم براي سقوط نکردن دست و پا بزنيم بهتر است همان دنبال بيرون ماندهها باشيم. مطمئن باشيد اگر پول نباشد و تيم بازيکنان اصلياش را از دست بدهد راه سقوط را در پيش ميگيرد.
90: خود تو ميخواهي چکار کني؟
من به باشگاه هم گفتهام اگر پولم را ندهند قرارداد نميبندم حتي اگر شده بيرون بمانم. نهايتا نيم فصل بيرون ميمانم. ولي پولم را ميگيرم. اميدوارم که فدراسيون قانون جديد را نيز اجرا کند و باشگاههاي بدهکار را به ليگ راه ندهد.
90: بحث بومي بودن هم کارت را سخت کرده؟
متاسفانه با همين بحث بومي بودن بازيکنان را مقابل مردم قرار ميدهند. که اصلا کار درستي نيست. هواداران هم نميدانند که هيچ پولي نگرفتهام!
منبع:90