سلام
من یک jasjar دارم و هر کاری کردم ویندوز ویستا نمیشناستش داخل devise manager که میرم نوشته که
pocket pc usb sync را نشناخته لطفا هر کسی میدونه به من بگه باید چیکار کنم
Printable View
سلام
من یک jasjar دارم و هر کاری کردم ویندوز ویستا نمیشناستش داخل devise manager که میرم نوشته که
pocket pc usb sync را نشناخته لطفا هر کسی میدونه به من بگه باید چیکار کنم
از دوستان گرامی تقاضای core player واسه امنیا دارم
سلام
چططوری میشه که شماره تلفنا رو از htc به کامپیوتر منتقل کرد؟
مرسی
سلام
چططوری میشه که شماره تلفنا رو از htc به کامپیوتر منتقل کرد؟
مرسی
نقل قول:
سلام.
برنامه اتصال به PC از طریق ویستا رو باید از سایت مایکروسافت بگیری با اکتیو سینک واسه XP فرق داره.
بیا اینم لینکش :دیکد:http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx
ورژن 32 بیت و 64 بیت
ببخشید یه نرم افزار میریزیم چجوری پاکش کنیم؟ من یه برنامه برای تقویت دوربین ریختم حالا اصلا دوربین بالا نمیاد چیکار کنم؟ گوشیم htc touch viva اسم برنامه هم htc_camara بود ماله خود شرکت htc.
کسی روشی بلده که وقتی امنیا میره رو stand by کورپلیر همینطور به کارش ادامه بده و صدای پخش موزیک قطع نشه؟
آره بابا مال منم همینطوری شد یکی نیست بگه شما که تو کار نرمافزار نیستین واسه چی تقویت کننده دوربین میدین بیرون.نقل قول:
خوب برو setting,system,remove program پاکش کن دیگه.
سلام...
شاید سوال ساده ای باشه ولی ببخشید دیگه! زیاد از موبایل سر در نمیارم... فقط میخواستم بدونم که نرم افزاری هست که تمامی شمارها را بتونه تو کامپیوتر باز کنه؟!... یعنی میخوام به همه ی شماره ها و اسمها تو کامپیوتر دسترسی داشته باشم؟! میشه؟!