دوستان بطفا بیاین اعتراض کنیم !
ما یه قسمت جدا برای بازی ها و نرم افزار و اگه بشه رام می خایم ! اونوقت میبینین چه قدر شلوغ میشه دیگه کسی هم تو اون موبایلستانه درپیت نمیره !
Printable View
دوستان بطفا بیاین اعتراض کنیم !
ما یه قسمت جدا برای بازی ها و نرم افزار و اگه بشه رام می خایم ! اونوقت میبینین چه قدر شلوغ میشه دیگه کسی هم تو اون موبایلستانه درپیت نمیره !
چرا بازی ها و نرم افزار های S60v5 که جدیده و نصفه برنامه و بازی های پاکت پی سی هم نیست بلافاصله بخش مجزا ایجاد شد ولی
ما همین طور بدبخت موندیم
قبولت دارم.روز اول که من دنبال برنامه و بازی برا PPC بودم ، مردم تا پیداش کردم.نقل قول:
چرا بازی ها و نرم افزار های S60v5 که جدیده و نصفه برنامه و بازی های پاکت پی سی هم نیست بلافاصله بخش مجزا ایجاد شد ولی
ما همین طور بدبخت موندیم
تو اعتراض کن من پشتتم ...
آقا کسی رسیدگی نمی کنه ؟
شما نصف او اهمیتی که به سیمبین و جاوا میدین به ویندوز موبایل نمی دین............
سلام
تو برنامه هست.
واقعا ممنونم ازتون :46:نقل قول:
من یه بسته پیشنهادی براتون می ذارم :27::21:
اضافه شدن بخش بازی برای پاکت پی سی
اضافه شدن بخش نرم افزار ها
اضافه شدن قسمت نقد و بررسی پاکت پی سی های جدید
اضافه شدن بخش رام های پاکت پی سی به صورت تایپیک های مجزا مثلا رام های غیر رسمی برای omnia
همین ! :21: :5:
با تشکر از مدیر محترم انجمن موبایل و پاکت پی سی ALEX_PK :11:
ممنون از پیشنهادتون برسی میکنیم.
برخی قسمت ها تو برنامه هست.
به به ، میبینم که alex_pk !! چطوری مرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونستم اینجا مدیری ، وگرنه اسپم میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتقاد بهداد عزیز (Bs_Panzer) کاملا درسته ، بخش پاکت پیسی نیاز به یک سازماندهی اساسی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااااااااای من نمی تونم صبر کنم خودم آبادش می کنم !
آقاجون تاریخی چیزی نداره ؟ :دی
کی ما گلباران کنیم فروم رو ؟ :دی
منم از چند وقت پيش اين پيشنهاد را دادم
اميدوارم هر چه زودتر اين اتفاق بيفته
مشكل اينجاست كه ادم وقتي اموزشي ترفندي برنامه اي بازي هر چيزي كه ميخواد معرفي كنه نميشه
چون جايي وجود نداره
واسه خاطر همين رفته رفته تاپيك عقبتر ميمونه
و هر چقدر ديرتر بشه جبرانش مشكلتر خواهد شد