BehzadKiNG و Mahdi Hero مطالب بسیار جالبی بود!
Printable View
BehzadKiNG و Mahdi Hero مطالب بسیار جالبی بود!
میشه بگید چرا از آقای مدیری متنفر هستید!!؟نقل قول:
ایشون برای این تونستن ادامه فعالین بدن چون کاراش بیننده داره و سود بسیار زیاد برای صداوسیما. مثل اینکه شما دیدتون خیلی منفیه که البته به خاطر تنفرتون طبیعی به نظر میاد! شما یه نفر رو مثل آقای مدیری تو تلویزیون مثال بزن که با این نوع انتقاد کردن ممنوع التصویر شده باشه
سلام
اولا اينكه، از نظر من گريه كردن اولين توانايي كه يه بازيگر بايد داشته باشه. اين سريال به من ثابت كرد كه مديري هم بازيگره!
ثانيا، اغلب بازيگرها وقتي گريه ميكنن، عينكشون رو در ميآرن كه اشكشون ديده شه! :31:
در كنار همين ميخواستم يه چيز ديگه هم اضافه كنم، لزوما همه چيز اونقدر كه ما فكر ميكنيم پيچيده نيست. بعضي وقتها دلايل بسيار سادهاي پشت اين جور مسائل هست، اما ما عادت داريم از همه چيز يه توطئه بسازيم! :46: و حتما سياسيش كنيم.
ضمنا گاهي اوقات بخاطر كم ظرفيتي يه عده صدا و سيما مجبور به حذف ميشه. مثلا تو يك مشت پرعقاب، از ترس اعتراضات هموطنان آذري زبان صداي خمسه دوبله شده بود، تا يه موقع لهجه نداشته باشه. تو همين سريال هم گويا ثبت احوال شيراز شكايت كرده!!
البته به هر حال هر چيزي محتمله!
والسلام
من فکر می کنم مهران مدیری توی عوام محبوب تر هست حتی شاید نام اورتر ... شوما فکر کن تموم مردم مملکت رو جمع کنن ازشون بپرسن شوما کدوم رو میشناسی مهران مدیری رو یا عباس کیارستمی ... مهران مدیری حدود 10 سال برای تلویزیون ( پر طرفدارترین رسانه ی جمعی ) سریال طنز ساخته ، طنز های فوق العاده ، مردم شبهاشون رو با دیدن سریال های اون سپری می کردن ... مسلما مدیری بین عموم مردم شناخته شده تر و حتی شاید محبوب تر هست ... برای همین هم جرات ممنوع التصویر کردنش رو ندارن ، در اینده هم نمی تونن این کار رو بکنن :5:نقل قول:
این جناب مدیری(که شخصا ازشون متنفرم) که مهمتر و نام آورتر از استاد بیضایی ،کیارستمی،پناهی،تقوایی،جل یلی یا اخیرا مهرجویی نیست که...
وقتی اونها با کلی ممیزی و سانسور روبرو هستند..هوادارن آقای مدیر باید خدارو شکر کنند که حداقل ایشون ممنوع التصویر نشدند....
ضمنا مشکلات مدیری از این به بعد تازه شروع میشه ... خدا می دونه برای پروژه ی بعدی چقدر می چزوننش !!!:41:
مسئولان این مملکت یه سریالی می خوان مثل " چارخونه " که از لحاظ کیفی یک هشتم کارهای مدیری نباشه ، با کلی صدا بیاد ، ولی صداش در نیاد خیلی هم خواست شاخ بازی در بیاره بپره به عادل فردوسی پور ، پول بیت المال رو هم حیف و میل کنه و در کمال فضاحت تموم شه بره ... :2:
سلام
من از مهران مدیری متنفرم....
حالا کجای حرفهای من به علت این تنفرم دور از واقعیت است؟
اینکه که گفتم سانسور کردن و دستکاری کردن سریالها و فیلمها چیزه عادیه؟
خیلی هم لطف کردم بهشون اسمش را در کنار استاید سینما این مملکت گذاشتم که البته کار درستی هم نکردم...
درسته مهران مدیری را خیلی ها می شناسند..مهرجویی هم در عرصه هنر واسه خودش خدایی است...یا بیضایی و کسانی که نام بردم....اما اگر بنا باشه سانسور و ممیزی اعمال بشه واقعا بزرگی شهرت و نام نیک کسی واقعا می تونه مانع بشه؟نمونه اش سانسور دعوای دو گروه صاحبان آژانس املاک در فیلم اجاره نشین ها و یا دلشدگان
همانطور هم که گفتم دفعه اولی نبوده که ایشون در سریال هاشون تکه پرانی می کنند...مثال هم زدم
()نقل قول:
به گزارش خبرنگار «تابناك»، جديديين كارهاي سياسي اين گروه در گذشته، تخطئه تحصن نمايندگان مجلس ششم و نيز لزوم غنيسازي اورانيوم در داخل با تمثيل «غنيسازي نخود برره» بود كه احتمالا با سفارش مديريت صداوسيما مطرح شده بود.
....اما هنوز فعالیت می کنند؟خوب چرا؟(که البته جواب سوال در همین نقل قول مشاهده می شود.هنر ابزار است حالا چه نظریات شخصی را ابراز کنه...چه اینکه چیزی را به به علت سفارش؟؟؟؟ابراز کنه)
ضمن اینکه فکر نمی کنم..زیاد هم نظر و سلیقه مخاطب مهم باشه......همین که اخر این سریال به نظر خودتون هم یه جوری بوده...یا همین دستکاری هایی که ذکر کرده بودید نشون از این هست که مخطاب در آخرین درجه اهمیت است...
بحث جرئت هم نیست...بحث اعمال سلیقه است که انجام می شه..مهران مدیری ممنوع التصویر بشه چه اتفاقی می افته؟
ملت تی وی نمی بینند؟احیانا تحصن می کنند؟شکایت می کنند؟چی کار میکنند؟
مگه فرزاد حسنی که جرئت به خرج داد اب از اب تکون خورد؟حالا ایشون محبوبیت مدیری را نداره بماند..اما در حد خودش حرفهایی صریح زد.
مثال بسیار زیاد دارم از اینکه هرکاری لازم بشه انجام می شه....اما خوب چون بار سیاسی دارند و تاپیک منحرف می شه..اشاهر نمی کنم....
یک مثال خیلی کوچیک..حمید فرخ نژاد...و باقی مسائل..بماند.......
مژگان جان این قضیه تکه پرانی توی شب های برره به اوج خودش رسید نتیجه ش شد پایان ناگهانی سریال ... اما انقدر هم تکه های که انداخت درد نداشت که بخوان ممنوع التصویرش کنن !!! بعد اون سریال باغ مظفر رو ساخت که فکر می کنم کاملا پاستوریزه بود و بدون مشکل ... پروژه ی بعدی همین سریال بود که دیدیم ، مسلما تاوانش رو خواهد داد اما نه با ممنوع الفعالیت شدن !!! می دونی اگه فردا توی خبرگزاری ها پخش بشه که مهران مدیری ممنوع الفعالیت شد چه بار منفی ای برای سیما داره !!! اون که حسنی بود با کلی مخالف به خون تشنه وقتی ممنوع التصویر شد ابروی هرچی پلیسه تو این مملک رفت ، کلیپش هم تو موبایل ها پخش شد ، خبر رسیده دومیش هم اومده ... حالا شما به همین راحتی انتظار داری مهران مدیری رو ممنوع الفعالیت کنن !نقل قول:
همانطور هم که گفتم دفعه اولی نبوده که ایشون در سریال هاشون تکه پرانی می کنند...مثال هم زدم....اما هنوز فعالیت می کنند؟خوب چرا؟
اونا این کارو نمی کنن به جاش میان طرف رو تحت فشار میزارن و عرصه رو بهش تنگ می کنن که خودش بگه بابا نخواستیم دیگه سریال نمی سازیم . با پنبه سر می برن !!!
ضمنا اگه مدیری طنز نسازه پس مردم چه جوری غم نونشون رو فراموش کنن ؟؟؟
تایید میشهنقل قول:
خدا داند ....
ولی به نظر من مهران سعی کرد پایان بهتری برای سریالش داشته باشه و بخاطر همین هم پایان سریال و تغییر داد
فکر میکنن قبل از این یه پایان مسخره برای سریال در نظر گرفته شده بود که بعد از استراحت و خوب فکر کردن تصمیم گرفتن این پایان زیبا و کم نظیر در سیما و سینمای ایران و برای سریال بسازن ...
البته نگاه خوشبینانه بود ولی...
حرف عسل بانو تایید میشه
آخه دلیلی نداره مهران مدیری ممنوع التصویر بشه! شما داری قضیه رو خیلی بزرگ می کنی. مگه کارگردان ساعت شنی ممنوع التصویر شد؟ نه اما به جاش سریالش رو سانسور کردن. بعدش شما فرزاد حسنی رو با مهران مدیری مقایسه نکن فرزاد حسنی تو پرو بودن زبان زد هست و فقط به خاطر انتقاد کردن بیرونش نکردن. فرزاد حسنی بلد نبود تو تلویزیون چه جوری انتقاد کنه اون حرفهاشو مستقیم و اکثر اوقات بی ادبانه میزد. در صورتی که الان و در این شرایط این طور انتقاد کردن ممکن نیست اما مهران مدیری بلده چه جوری انتقاد کنه با کنایه حرفاشو می زنه و می دونه چی کار کنه که ممنوع التصویر نشه
asalbanoo هنوز درست نگفتی چرا از مهران مدیری متنفری؟ به خاطر اینکه ممنوع التصویرش نمی کنن ناراحتی؟ یا نسبت به کارگردان های مطرح دیگه بیشتر تحویلش می گیرن اضیتت می کنه؟