ما یه فیلم رو کامل دان کردیم
ولی موقع باز کردن فایل زیپ این پیغامو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلش چیه ؟
Printable View
ما یه فیلم رو کامل دان کردیم
ولی موقع باز کردن فایل زیپ این پیغامو میده :
مشکلش چیه ؟
احتمالا فیلم دانلودی شما پسورد داره و شما هنگام باز کردن که پسورد رو وارد می کنید یا اشتباه وارد می کنید یا پسورد یه چیز دیگه هستش.نقل قول:
پسوندش رو به Avi تبدیل کننقل قول:
Rar . rename File . Avi
با سلام
من عضو جدید هستم سعی می کنم سریع خودم رو معرفی کنم تا به حال کارهای حرفه ای و آماتوری با نرم افزار های Ulead Studio & Adobe Premiere انجام دادم
خلاصه خواستم بگم اگر من چیزی گفتم میشه تا 80% بهش اعتماد کرد 20% باقی هم مال خطاهای انسانی!
در مورد فایل های Torrent آقا مهیار باید بدونید اگر چند فایل باشن می تونید از آنهایی که دانلود شده اند به طور کامل استفاده کنید اما اما... اگر فایل زیپ باشد ممکن است دیگر نشود! ولی امتحان کنید فایل زیپ شده را اکسترکت کنید البته پیغام خطا هم می دهد ولی اگر فایلی سالم باشد آن را اکسترکت می کند
ببخشید اینقدر افتضاح توضیح دادم:41:
من یه فیلم 5 قسمتی با فرمت wmvدانلود کردم به صورت تک تک نشون نمیده.باید یکی بشه تا پخش بشه.باید چه کار کنم؟
وقتی همشو دانلود کردی با برنامه spliter اونها رو join کن.نقل قول:
خسته نباشید !
یه فیلم در حدود 300 مگ دانلود کردم با فرمت mkv !
ولی موقع اکسترکت کردن پیغام زیرو میده
باید همه پارتاش رو دانلود کنید و بعد join کنید. شما فقط پارت 1 و 3 رو اگه اشتباه نکنم دانلود کردین.نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من فکر میکنم فایلهای دانلودی شما damage شده
چون ارور CRC داده
با زدن گزینه keep broken files تونستم اکسترکت کنم ولی پارت 3 اررور crc میداد بخاطر همین فیلم و عقب جلو نمی تونستم بکنم !
چقدر ستم بود