مورچه و مورچه خوار / The Ant and the Aardvark
مورچه خوار : می دونی یه ساندویچ آبرومند 200 هزار تا مورچه لازم داره ، بعد من با یه دونش مشکل دارم و نصف روز هم رد شده
مورچه : هی همین که داری در مورد از دست رفتن نیمی از روز حرف میزنی ، من دارم این کیک رو به لونه ام می برم قبل از اینکه اونم از دست بره !
مورچه [که داره یه مرغ کباب شده رو روی کول می بره] : همش کار کار کار ... کمرم ضعیف شده و درد پاهام داره منو میکشه
مورچه خوار : هی مرغه ! اگه پاهات صدمه دیده خب پرواز کن
مورچه خوار [بعد که مرغو برمیداره تا برای پرواز کمکش کنه] : میدونم روز گرمیه اما دلیل نمیشه که همه پروبالت رو بزنی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورچه خوار : چرا برا گرفتن یه مورچه کار زیادی انجام بدم وقتی میتونم از سوراخ فوری که از آخرین کشفیات علمیه استفاده کنم
بعد از اینکه مورچه به سرعت از روی سوراخ فوری رد میشه و سوراخ رو هم باد میبره :
علم مزخرف ! کار نکرد ، حالا باید بازم دنبالش بدوم
بعد از اینکه خودش داخل سوراخ فوری میوفته و از لبه پرتگاه سقوط میکنه :
اشتباه کرده بودم سوراخ فوری واقعا کارگره ولی فقط موقعی که من طرفش باشم !
[مورچه خوار سوار بالن میخواد روی مورچه پایه ی آهنگری بندازه اما سوراخ فوری روی بالنش میشینه و باعث سقوطش میشه و پایه آهنگری هم روی سرش میخوره] ،
اینجاست که میگه :
من ازت متنفرم سوراخ فوری !
[مورچه خوار یه بمب گنده میاره لبه پرتگاه بندازه سر مورچه اما لبه ریزش میکنه و سوراخ فوری هم فورا زیرش پهن میشه . بمب و مورچه خوار داخل سوراخ میوفتن و صخره هم روی سوراخ ...]
مورچه خوار بعد از انفجار و بیرون اومدن از سوراخ فوری : نمی فهمم من چرا اصلا قبول کردم که توی این سریال بازی کنم !
مورچه خوار [بعد از نتیجه نگرفتن از کارهاش] :
بیش از ده هزار گونه ی جانوری داریم و نمیخوام بدونید از شانس گندی که دارم یه مورچه خوار به دنیا اومدم ...
الان می خواستم یه چیزی بگم اما قطعا سانسور میشه ...