آقا خداییش هنرپیشه های RED ALERT II رو از هیچ نظر نمیشه با اینا مقایشه کرد یه مشت آدم تعطیل ررو ور داشتن گذاشتن تو red alert 3 نظر شما درباره هنرپیشه های این قسمت (RED ALERT 3) چیه؟؟
Printable View
آقا خداییش هنرپیشه های RED ALERT II رو از هیچ نظر نمیشه با اینا مقایشه کرد یه مشت آدم تعطیل ررو ور داشتن گذاشتن تو red alert 3 نظر شما درباره هنرپیشه های این قسمت (RED ALERT 3) چیه؟؟
این کلا چیش قابله مقایسه هست که این باشه!نقل قول:
داستانش هم چرته
همون yuris revenge و پچ های دیگه ی redalert به 100 تای این میارزن!
واقعا حیفه پوله د وتا دی وی دی ای که بالا این دادیم!×!
سلام
آقا بازی رو گرفتم 1 دی وی دی هست
دموهای بازی رو هم نشون نمیده.
البته هیچ مشکل دیگه ای ندارم و خیلی هم راضی هستم از بازی. فقط همون دموها هست که نشون نمیده
لطفاً راهنمایی کنید.
احتمالا بازیه شما ریپ شده هست یعنی ویدئو ها حذف شده !نقل قول:
سلام
آقا بازی رو گرفتم 1 دی وی دی هست
دموهای بازی رو هم نشون نمیده.
البته هیچ مشکل دیگه ای ندارم و خیلی هم راضی هستم از بازی. فقط همون دموها هست که نشون نمیده
لطفاً راهنمایی کنید.
حالا یه راه جلوم بزارین لطفاً
البته نگین 4500 بده دو تا دی وی دیش رو بخر
راه های دانلودی و از این چیزا.
مرسی
اقا من تقریبا تمام بازی های شرکت وست وود رو بازی کردم
از اون رد الرت یک که تو پلی استیشن 1 بود تا وقتی که الکترونیک ارتز این شرکنت رو خرید
ولی فک نمیکردم این بازی با ایه همه پشتوانه و سابقه درخشان اینجوری در بیاد جز شا....تو این بازی هیچی نمیشه گفت
شرکت سازنده میگه این بازی باگ نداره و مولتی پایرش اخر مهیجه ولی در جواب میشه گفت بابا خود بازی باگ احتیاج به باگ نیست
1600 بده جفتش رو بگیر!!!:31:نقل قول:
اگه آشنا داشتی هم 500-600 بده جفتش رو رایت بزن!
میری ریپ شده میگیری بعد میگی راه جلوی پات بزاریم؟
شما میتونی همین بازی رو روی سی دی!!! هم بگیری منتها میبینی برای کرها درست شده و نصفه بیشتره یونیت ها هم سایشون هست ولی از خودشون خبری نیست!
در کل ایرانی ها تو این زمینه ها فعالن!!!
خودشون که بازی نمیتونن بسازن هیچ گند میزنن تو بازی های مردم!
سلام
یه لینک کم حجم برای فیکس کردن بازی بازی بزارید قبلی کار نمیکنه
اینم فیکس بازی که علی عزیز زحمتش رو کشیده »نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3197896&postcount=206
من این بازی رو دانلود کردم بعد از نصب وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم صفحه آرم بازی میاد و دیگه هیچ کاری نمیکنه .
میشه بگین مشکلم چیه ؟
البته کارت گرافیکم 6200 هست. میدونم حداقل 6800 میخاد؛ ولی نباید با 6200 حداقل اجرا بشه ؟