توحید جوون گوشی تو سوپر گوشیه !!!
Printable View
توحید جوون گوشی تو سوپر گوشیه !!!
من کوچیکتم داش بهراد.:11::40:نقل قول:
ولی مطمئنم گوشیه شماها خیلی بهتر از مال منه فقط رو نمیکنید.:46:
من بالاخره نفهمیدم چه جوری به فایلهای گوشی دسترسی پیدا میکنید ( منظورم آیکونها و ...)
پچ خاصی باید نصب بشه؟ رو w700 کار میکنه؟ میشه لینک پچو بدید مام حال کنیم؟!
بعد از نصب پچ باید چه کار کرد؟ ( البته اگه پچی در کار باشه)
خواهشن همین جا جواب بدید، مارو اینور اونور شوت نکنید ، اگرم خاستید لینک بدید فقط پرشین گیگ نباشه ( خیلی پرروام، مگه نه:31:)
هرکی جوابمو نده مطمئنم آدرنالین جان میده :10:
راستی بگو چه جوری میشه به یه نفر پیغام خصوصی داد! این بار دهمه که تو پستام میپرسم، یکی اینم جواب بده :46:
آموزش تغییر گرافیک داخلی گوشی با استفاده از پچ Sysgfx :نقل قول:
در مورد پیغام خصوصی هم باید صبر کنید ، این سیاست جدید سایت هست افراد تازه وارد نمی تونند پی ام بدند دقیقا نمیدونم تا کی ( چند تا پست ) ولی شما یه کم دیگه تو فروم فعالیت کن تا پی ام برای شما فعال بشه ...کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=203819
کریمی جان از راهنماییت ممنون، عالی بود، کوتاه و مفید، و دیگر هیچ ... :10:نقل قول:
چرا این فروم تشکر نداره، که برای یه مرسی مجبور به پست زدن نشی؟ ( حذف هم نداره! و چیزهای دگر...)
عوضش کاربرای گلی داره:11:
آقا من اون پچ نصب کردم، فایل ini هم اینطوری تغییر دادم: [GfxFolder]: /card/sysgfx و فیلهای png مربوط به GFX_DEVIL ریختم تو مموری و آیکونها هم عوض شد ( تا اینجا همه چیز خوبه :31:)
حالا اگر بخام اون پکهایی که آقا توحید گذاشتن، بریزم باید چکار کنم؟
مثلا وارد green_DEVIL که میشی 2 تا فولدر به نام gfx , menu داره، فایلهای هر کدومو باید کجا کپی کنم؟
من هردوشو تو / card/sysgfx کپی کردم، ولی وقتی گوشیمو روشن میکنم، روشن نمیشه ( نور صفحه خاموش روشن میشه، و باید باتری در بیاری)
فکر کنم یه جای دیگه باید کپی کنم!
گوشیم هم که میدونید w700 ( کاش K750 خریده بودم، گول واکمنشو خوردم)
آیکون های gfx باید داخل پوشه sysgfx جایگزین بشه .نقل قول:
فایل های منو رو هم میتونی روی گوشیت فلش کنی.(tpa/preset/system/menu) باید پوشه tpa زیپ بشه.
ولی اگه پچی که مسیر منو رو توی مموری میزاره نصب کنی میتونی توی مسیری که داده بریزی !
اینم یه سری عکس از گوشی بنده:20:
البته به پای گوشی های شما دوستان نمی رسه اما گفتم بد نیست ما هم یه عکسی بزاریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.............
کوچیک همتون naser_feb8646
با سلام و تشکر
اگه زحمتی نیست آیکون باطری که شکل w هست و چندتا آیکون آنتن خوب می خواستم ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم.