اسمش چو و روباتها بود... اسم اصلی یافت نشد!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اسمش چو و روباتها بود... اسم اصلی یافت نشد!نقل قول:
وای خیلی خیلی ممنون:n19::n16:
سلام
یه کارتونی بود فکرکنم سال هفتاد شبکه ی یک پخش کرد کارتون کوتاه بود یه بچه سرخ پوست بود که با قایق میاد به یه جزیره یه تیر کمون داشت که اونو سمت یه خرگوش کوچولو میبره وبعد دلش سوخت رهاش کرد در آخر یه خرس سیاه دنباش میکنه و همه حیوانات کمک میکنن فرار کنه سوار قایق میکنش احتمالا محصول والت دیزنی باشه اگه لینک دانلود باشه اسمش یا عکسش با تشکر فراوان. :n01:
یه انیمیشنی هست که 2 تا خـواهر برادرند ، خرابکارند پدرشون ترسناکـه و اون طرف شهر زندگـی می کنند ، همیشه خرابکاری می کنند کل شهر ازشون گله دارن ، :n13: لباس های راه راه هم می پوشند جفتشون ، لطفـا جواب بدید :n16:
سلام دوستان من متولد 72 هستم یک کارتون بود از شبکه 2 پخش میشد
دهه 70 یا 80 پخش میشد یک گربه بود که شنل میزد با نقاب مثل زور و یک شمشیر با یک انگشتر داشت
که انگشترشم جادویی بود بعد معمولا هم در شب این رو اونو میرفت و با یک عنکبوت زن هم اکثرا آخر هر قسمت بر می خورد و عنکبوته همش در میرفت
کارتونش خارجی بود و فکر کنم اسپانیایی یا فرانسوی اینا بود و اما چینی نبود خیلی قشنگ بود هرکی یادشه اسمش رو بگه یا اگه داره خریدارم هرچقدر پولش بشه میدم
سلام
شبیه این موارد که گفتید، "گربه بازرس" را یادم می آید.
شخصیت هایش هم یک گربه بود و یک کبوتر و عقاب و موش و...
ولی با سایر مشخصات شما جور نیست.
شب خوش.
نه قشنگ یادمه بعد یه قلعه داشت دقیقا شبیه زورو بود گربه شمشیر داشت بک انگشتر سحرآمیزم داشت ببین مال زمانی بود که کارتون کاراگاه ملتیمر و بلیک پخش میشد
نقل قول:
لطفـاً پاسخگو باشید
:n03:
دوستان منم ی فیلم سینمایی یادمه ک چند باری از شبکه ۲ پخش شد موضوعش دقیق خاطرم نیست ولی یک پسر بچه بود که یک کمد با یک کلید جادویی داشت هرموقع یکی از اسباب بازی هاشو داخل اون کمد میذاشت و درش رو قفل میکرد صبح روز بعد اون عروسک تبدیل به یک موجود واقعی اما در ابعاد همان اسباب بازی میشد!
کسی از این خبری داره؟!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
اسم اصلی اش Omakase Scrappers اگر کسی خواست:n06:نقل قول:
+
دوستان ما هم مثل شما هستیم. اگر دیده باشیم یا برخورد کرده باشیم حتما می گیم ولی وقتی خودمون یادمون نمی یاد چطوری کمک کنیم:n13:
اگر باز اطلاعات بیشتر یا تصویری جیزی ازش بتونید پیدا کنید یا قسمتی از داستان شاید بتونه کمک کنه.