البته توی ویستا چون سی دی درایورها برای ویستا هستنقل قول:
Printable View
البته توی ویستا چون سی دی درایورها برای ویستا هستنقل قول:
آقا ...
من چرا microsoft UAA bus driver رو نصب میکنم ، قبل از نصب دستور reset میده ؟
من نمیدونم چیکار کنم . هر درایوری رو برای صدای d830 نصب میکنم جواب نمیده .
حتی تو خود سایت ماکروسافت هم نسخه اصلی این برنامه رو دانلود کردم . بازم نصب نشد .
یکی یه راهی پیش پای ما بزاره .....
(((من یه dell d830 دارم که بعد از نصب xp تمام درایور هاشو به غیر از صدا نصب کردم .)))
من اگه D830 داشتم میتونستم راهنمایی ات بکنم ...
باور کن تنها لپ تاپی که زیر دستم تست نکردم تا لحال همین latitude ها بودن
مطمئنی که نسخه درایور رو درست گرفتی ؟ 32 بیت یا 64 بیت ؟
شاید هم sigmatel باشه درایورش !
ببخشيد اشتب شد .
دوستان سلام
من یه لپ تاب چینی Dell Inspiron 1525 خریدم هر چی تو سایت گشتم درایورها ی Xp و راهنمای نصب اونا رو ندیدم لطفا بلینکید مرسی
عزیزم ... توی سایت dell کلا" 2 تا درایور برای d830 بیشتر نداره ...
من به توصیه شما microsoft UAA bus driver و هر دو تا درایور موجود در سایت رو دانلود کردم ..
اما موقع نصب ریستارت میکنه .
من که گیج شدم
دوست عزیز ... 100 بار گذاشتم ... توی همین بخش هست چند صفحه از اول رو ببین حتما میبینشنقل قول:
دوستان سلام
من یه لپ تاب چینی Dell Inspiron 1525 خریدم هر چی تو سایت گشتم درایورها ی Xp و راهنمای نصب اونا رو ندیدم لطفا بلینکید مرسی
ممکنه ویندوز شما مشکل خاصی داشته باشه ... دوستان نصب کردند مشکلی نبوده ...نقل قول:
عزیزم ... توی سایت dell کلا" 2 تا درایور برای d830 بیشتر نداره ...
من به توصیه شما microsoft UAA bus driver و هر دو تا درایور موجود در سایت رو دانلود کردم ..
اما موقع نصب ریستارت میکنه .
من که گیج شدم
پیشنهاد میکنم یک بار دیگه سرویس پک 2 رو نصب کنی
[quote=REGISTERED USER;2580673]دوست عزیز ... 100 بار گذاشتم ... توی همین بخش هست چند صفحه از اول رو ببین حتما میبینش
دوست عزیز انگار خیلی عصبی هستی توی صفحه 8 این تاپیک هست ولی راپیدشیر اجازه دانلود نمی ده منظورم توی سایت آپلود کردنه که من متاسفانه توی این سایت جالب ندیدم منشکرم
این موضوع تکراریه ... چند بار تکرار کنی اعصابت نمیریزه بهم ؟
در ضمن یکم توقعاتت رو بیار پایین. ... کسی برات آپلود کنه ؟ ماشالله !
مال منهم همينه :13: ولي...نقل قول:
=========================
دوستان من يه مشكلي دارم و فكر كنم شماها بتونيد بهم كمك كنيد!
من يه لپ تاپ از نوع Latitude D520 دارم كه متاسفانه سي دي هايي كه براي نصب سخت افزار مورد نيازش لازمه رو گم كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم مشكلم اينه كه لپ تاپم هيچ صدايي نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اين مشكل بعد نصب ويندوز پيش اومده برام
رفتم توي سايتش و دانلود كردم ولي ارور داد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هم هر كاري ميكنم باز هيچ صدايي در نمياد ازش
در حاليكه قبل اينكه ويندوز بزنم بهش همه چيزش درست بود
يكي بگه من چيكار كنم
خواهش ميكنم و پيشاپيش از همتون متشكر و ممنونم دوستان:19::19:
============================
REGISTERED USER]
دوست عزيز
منو راهنمايي كرديد به اين تاپيك
من حقيقتش از صفحات اول تا همين صحفه آخر رو نگاه كردم
حالا دوتا امكان هست
يا من چشام ضعيف شده
يا اينكه به خاطر كم اطلاعاتي من از كامپيوتر موردي كه مربوط به كامپيوتر من باشه رو پيدا نكردم
ميشه خواهش كنم
در اين مورد منو راهنمايي كنيد
:11::11: