ایمان جان باید بگم ایول یعنی اخرشی با مهد کودک خیلی حال کردم بازم ممنون و دیگه اینکه تثلیث یعنی چه؟
و دیگر اینکه باز هم گیگزی با حال بود مانند فرگی و گری و ...
ایمان جان باید بگم ایول یعنی اخرشی با مهد کودک خیلی حال کردم بازم ممنون و دیگه اینکه تثلیث یعنی چه؟
و دیگر اینکه باز هم گیگزی با حال بود مانند فرگی و گری و ...
با سلام
ممنون احمد جان... تثلیث هم یعنی سه تایی؛مسیحی ها در دینشون سه رکن یا روح مقدس دارن : پدر ، پسر ، روح القدس؛
که به این سه میگن تثلیث یا Trinity (همون معشوقه ی نیو در فیلم متریکس) ؛ حالا دنیس لاو بازیکن افسانه ای باشگاه
این سه تا بازیکن یعنی: توز، رونی و رونالدو رو سه گانه ی مقدس جدید نامیده...:46:
عجب جو روحانی شد به خدا نه واقعآ خوشم اومد به این میگن تاپیک دم همه شما گرم.
چند خبر:
1:به نقل ار اسپانیایی ها، سران بارسا درصددند كريستيانو رونالدو، را در اختيار گرفته و او را جانشين رونالدينيو نمايند.
دياريو اسپورت در خبري آورده كه بارسا در صورت دريافت پيشنهادي 25 ميليون پوندي براي رونالدينيو وي را روانه باشگاه ديگري خواهد كرد و در اين ميان قصد دارد كريس رونالدو را به عنوان جانشين ستاره برزيلي در تيم بگنجاند.
البته اين مسئله هنوز در حد ابتدايي بوده و اقدامات جدي درخصوص آن صورت نگرفته است.
این در حالی است که رونالدو قرارداد خود را با یونایتدی ها تمدید نموده است و در ضمن از علاقه خود به ماندن در این تیم سخن رانده است و گفته است که به رایان گیگز حسودی می کند و دوست دارد مانند او در یونایتد اسطوره شود.
شایان ذکر است که تا به حال بیش از 3 بار کریستیانو رونالدو توسط روزنامه های اسپانیا، به بارسلونا و یا رئال ملحق شده است!!!(نمیدونم این روزنامه های اسپانیای بجز شایعه ساختن چیز دیگری بلد نیستن!!!!)
چند خبر:
1:به نقل ار اسپانیایی ها، سران بارسا درصددند كريستيانو رونالدو، را در اختيار گرفته و او را جانشين رونالدينيو نمايند.
دياريو اسپورت در خبري آورده كه بارسا در صورت دريافت پيشنهادي 25 ميليون پوندي براي رونالدينيو وي را روانه باشگاه ديگري خواهد كرد و در اين ميان قصد دارد كريس رونالدو را به عنوان جانشين ستاره برزيلي در تيم بگنجاند.
البته اين مسئله هنوز در حد ابتدايي بوده و اقدامات جدي درخصوص آن صورت نگرفته است.
این در حالی است که رونالدو قرارداد خود را با یونایتدی ها تمدید نموده است و در ضمن از علاقه خود به ماندن در این تیم سخن رانده است و گفته است که به رایان گیگز حسودی می کند و دوست دارد مانند او در یونایتد اسطوره شود.
شایان ذکر است که تا به حال بیش از 3 بار کریستیانو رونالدو توسط روزنامه های اسپانیا، به بارسلونا و یا رئال ملحق شده است!!!(نمیدونم این روزنامه های اسپانیای بجز شایعه ساختن چیز دیگری بلد نیستن!!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پ
ممنون احمد جان از اخبار...امان از این اسپانیایی ها :29:
به امید هرچه پر رونق شدن این تاپیک...و به امید برد مقابل رم در روز چهارشنبه ساعت 23:15 و 18 امتیازی شدن هرچند که سر الکس گفته به یکسری از جوونا میدون می ده :33:
اه اه اه برای چه دوبار این پست من امده؟معذرت من نمیدونم که چی شده والا .
سلام عرض می کنم خدمت دوستان .
بنده رو هم به عنوان یک منچستری در جمع خودتون بپذیرید .
ایشالا که رم رو هم فردا با شکست تلخی مواجه می کنیم تا توتی بفهمه با کی طرفه ...
با سلام
سلام سروش جان خوش اومدی...و امیدوارم بقیه ی دوستان هم خوب باشن...:11:
و اما آخرین اخبار:
-در بازی امشب مقابل رم به احتمال زیاد وین رونی کاپیتان خواهد بود.
-رایان گیگز از طرف ملکه الیزابت جایزه ی OBE را برای خدمت به فوتبال دریافت کرد.:6:
-گری میتونه هفته ی دیگه به تمرینات برگرده.
-و بالاخره اینکه روزنامه ی sunday mirror شایعه کرده مسئولان یونایتد به جذب رونالدینیو علاقه مند هستند.
امیدوارم این فقط یه شایعه باشهنقل قول: