از دوستان كسي منبع يا نقشه تعميرات مادربردها و يا برد هاردها را سراغ دارد ممنون ميشم
حتي شناسايي قطعات هم باشد ممنون خواهم بود
Printable View
از دوستان كسي منبع يا نقشه تعميرات مادربردها و يا برد هاردها را سراغ دارد ممنون ميشم
حتي شناسايي قطعات هم باشد ممنون خواهم بود
واقعا تاسف آور است
همه دوستان عضو در اين سايت متخصص ميباشند ولي متاسفانه من نتونستم اطلاعات كلي حتي در مورد يك مادربرد پيدا كنم واقعا اين نقشه ها واسه ما ايرانيان غيرقابل دست يابي است حتي كسي اطلاعي ندارد يا بعضي از دوستان قصد راهنمايي ندارند؟
دستت درد نکنه خیلی توپ بود بازم از این کارها بکن منم عاشق تعمیر سخت افزارم ولی هیچی از اون بلد نیستم کاش می تونستم کمکت کنم
:8:
سلام دستت درد نکنه خیلی توپ بود مرسی منم عاشق تعمیر سخت افزارم کاش بلد بودم بهت کمک می کردم متشکرم
:8:خیلی توپذ بود کاش منم بلد بودم بهت کمک می کردم:31:
نقل قول:
باسلام دوست عزيز آدرسي را براي خريد اپتيك اگه ممنكه معرفي كنيد ممنون ميشم
[quote=mobile6600;3069664]سلام
من الان از شهرستان اومدم تهران دوره آموزش عیب یابی و تعمیرات سخت افزار رو یاد بگیرم.
دو سه جا پرسیدم یکی گفت 100 تومن اون یکی گفت 200 تومن و یه جای دیگه گفتند 500 تومن بابت یک ماه میگیرن و روزی به مدت 1 ساعت بصورت نیمه خصوصی (کلاس دو نفره) آموزش میدن. همشون هم گفتند مدرک فنی حرفه ای ارائه میدن اما فقط اون 500 تومنی گفت که هم عیب یابی و هم تعمیرات رو با هم یاد میده.
دوست عزيز پول و زمانتو توي اين كلاسهاي مسخره و بيسواد تلف نكن همشون كه حتي توي اينترنت با نام مجهزترين و بهترين آموزشگاه تبليغ كرده اند هيچي نمي دانند و بي سوادند حتي تعمير درست حسابي هم بلد نيستند فقط ميتونند لحيم كاري بكنند و لنز خاك گرفته رو پاك كنند مواظب باش
در ضمن من خودم تعميركارم و كارشناس ارشد و بعضي از قطعاتي را كه نتونستم تعمير كنم به اين مراكز برده ام و جز يه چند نفر ول و يه دفتر نامعتبر البته با خانم منشي باكلاس ديدم و نتيجه اي هم از هيچكدوم نگرفته ام ازشون نام نميبرم با سرچ در گوگل به نتيجه ميرسيد
حتي يكي از آموزشگاههاي خيلي بقول تبليغاتش تنها و بهترين در تهران فقط كارشان تعويض برد و سيلندر هاردهاي متشريان و تعويض لنز و برد درايوهاي مشتريان باهم يا همون دزدي بود و تعميرات اتفاقي كه احتمالا جواب ميداد و از قطعات ريز روي بردها اطلاعي نداشتند البته ناگفته نباشد ما بسياري از قطعات smd , ic , خيلي را هرچند خرابيشونو پيدا كنيم حتي مشابهشو هم در بازار نداريم و دوستان هم از تعويض لنز و اپتيك حرفايي زده اند ولي من حتي از بازار توكل و امجد هم نتونستم اپتيكي پيدا كنم و در تعميراتم مجبورا فقط از قطعات اوراقي استفاده مي كنم و حتي براي پيدا كردن قطعات به كشورهاي همسايه هم سرزده ام وضع ايران تقريبا بهتر از اوناست