داستان این مرحله این نیست ، تو این سرور وتی پسشو زدی دو تا گزینه میاد که میر تو بالایی و یه حمله اتمی به کشور ها میکنیینقل قول:
bonus disk از کجا گیر آوردینقل قول:
داستان سهامم که بابا قدیمیی شده برو جدیشو گیر بیار
Printable View
داستان این مرحله این نیست ، تو این سرور وتی پسشو زدی دو تا گزینه میاد که میر تو بالایی و یه حمله اتمی به کشور ها میکنیینقل قول:
bonus disk از کجا گیر آوردینقل قول:
داستان سهامم که بابا قدیمیی شده برو جدیشو گیر بیار
دوست عزیز این ip که دادی تو برنامه زدم میگه ip not foundنقل قول:
در ضمن سیو کجای بازیو میخوای میل بده بفرستم
چند بار بگم بابا این لينک رو ببينيد. همه صفحاتشو. خواهش ميکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این راهنما از سير تا پياز توضيح داده. تمام چيزايی که شما فکر ميکنيد محرمانه هستند اینجا هست
بالاخره تونستم از شر اون ماموریت های مسخره خلاص بشم اما باز گرفتار یه بدبختی دیگه شدم:
اجازه گرفتن ماموریت های بعدی رو ندارم و اجازه صحبت کردن با ادمین برای گرفتن اجازه رو هم ندارم!!!!
واقعا مسخره است!!!!
چیکار کنم یعنی حالا؟
اگه تا حالا سر ماموریتی گرفتنت برو آمارت رو از criminal society پاک کن ببین چی میشه
دوست من احتیاجی نیست با ادمین صحبت کنی چند بار دیگه ماموریت انجام بده اتوماتیک ریتت می ره بالانقل قول:
الان ریتت چیه؟
دوستان فعلا تونستم این چندتا مدال رو گیر بیارم اگه متونید کمک کنید بقیشم گیر بیارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این جا فقط توضیخات اولیه بازی بود راجب سرورهای مخفی و ماموریت های ویژه چیزی نگفتهنقل قول:
آخه منو که تا حالا نگرفتننقل قول:
اگه تا حالا سر ماموریتی گرفتنت برو آمارت رو از criminal society پاک کن ببین چی میشه
knowledgebleنقل قول:
دوست من احتیاجی نیست با ادمین صحبت کنی چند بار دیگه ماموریت انجام بده اتوماتیک ریتت می ره بالا
الان ریتت چیه؟
ولی حالا یه چیز دیگه :
می شه یه ذره در مورد lan راهنماییم کنین؟ من وقتی می رسم به controler باید چیکار کنم؟ قفلش رو که با lan force می شکنم فوری ردم رو می گیرن مجبورم سریع قطع کنم. راهنمای بازی هم که هیچ چیز درست حسابی نگفته
راستی چطوری می شه مدال گرفت؟ اصلا کلا چند تا مدال داره؟