من بيشتر مجذوب عنوان تاپيك پدرام اشنا ميشم ( گول ميخورم ببينم چه خبره ) ولي سوژه هاي انتخابيش هم خوبه
Printable View
من بيشتر مجذوب عنوان تاپيك پدرام اشنا ميشم ( گول ميخورم ببينم چه خبره ) ولي سوژه هاي انتخابيش هم خوبه
پدرام بچه خوفيه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپيكهاش هم مطالب متفاوت و همراه با نكتهاي همراه است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه بار با تاپيكش (قيمت تابلو) خوب همه رو ميخواست بذراه سر كار. ولي هيشكي گولشو نخورد. (البته وقتي معما حل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .همه هم پي به نيت شومش بردند. ساويس هم خوب مچشو گرفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضي تاپيكهاش هم كه اعصاب من يكي رو ميريزه به هم. ار بس كه عكس توشه و يك روز بايد صبر كني تا صفحه كامل باز شه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خبرهاش هم فكر ميكنم يه جايي پارتيش كلفته كه ميتونه اين خبرهاي درپيت (ببخشيد عالي) رو پيدا كنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا عضو يكي از سازمانهاي جاسوسي مثل گشتاپو يا اساس و يا سي آي اي هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد هم براي يكي از خبرگزاريهايي مثل ايسنا يا ايرنا يا ايلنا يا ايظنا و ... و يا CBS يا CNN يا ABC و يا DEF كارميكنه.
ولي اينا نيست. فهميدم كجاست كه ميتونه اين خبرها و مطالب جالب رو گير بياره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پدرام، آشناي يكي از كلهگندههاي خبرگزاري تاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است.
خوب پس پارتي بدون من شروع شد.
اول از همه بايد بگم كه يك مقدار با بد سليقگي كار شروع شد
دوم عرض كنم خدمت شما كه همينجا اعلام ميكنم هر حرفي و نقدي و ... در مورد من در اين تايپيك انجام شود من راضي هستم.دوستان اصلا تعارف نداشته باشند.نيازي هم نيست كه يكي به ميخ بزنند يكي به نعل.
هر چه كه دل تنگشان ميخواهد بگويند.از نقد نكات منفي بيشتر استقبال ميكنم.
پس اتوبان يكطرفه و سرعت آزاد.ببينم چه ميكنيد
من اگر جاي شما بودم يك سرچ براي تايپيكهام ميزدم و حداقل عناوين را ميديدم اونطوري شايد راحتر بشه حرف زد.
فعلا نظاره گر دوستان هستم
بدون حاشیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مغرور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیز زیادی از خودش نمیگه(یا من ندیدم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی راحت و روک صحبت میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتماد به نفس خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی سی رو هم خیلی دوست داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا هم علاقه ای به گذشتن منبع مطلبی که میزاره نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایده های خوبی هم برای تاپیکهاش داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از انتقاد از تاپیکاش هم اصلا خوشش نمیاد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی وقتام توقهای زیادی هم از دیگران داره(تاپیک تولدش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از تفریحاتشم اینه که بیاد به ملت گیر بده چرا تو تاپیکاتون عکس نزاشتین(خودشم 2 تا عکس بزاره) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خوبياشون:
بسيار با سليقه و دقيق
به جزئيات توجه ميكنه
الكي كپي پيست نمي كنه
اما اين همه نقد كرديم باز تاپيك زده سه متر .......:31:
يك چيزي هم من ديدم توي بيشتر پست هاش از عكس استفاده ميكنه
حسن سليقه و وسواس زياد در كارهاشون رو ميشه به وضوح در آواتار و امضاشون مشاهده كرد :33:
ببخشید هر کی دو بار هم می تونه نظر بده ؟!
یا یه بار ؟
شما دوبار نظر بده عيبي نداره .
بچه ها خواهش ميكنم غير از كسيكه داره نقد ميشه راجع به كس ديگه صحبت نكنيد