آره یزن به کامپیوتر هم شارز میکنه هم میتونی کارای دیگه کنی !!!!نقل قول:
Printable View
آره یزن به کامپیوتر هم شارز میکنه هم میتونی کارای دیگه کنی !!!!نقل قول:
به نظر من دوربینش رنگارو واقعی نشون نمیده یعنی خیلی کمرنگ نشون میدهنقل قول:
نوشته شده توسط ali reza majidi 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 6000 تومننقل قول:
هرکی خواست خیابان جمهوری - سه راه جمهوری - فروشگاه قائم !
دوربینش به نظر من عالیه به خصوص قابلیت اتو فوکوسشنقل قول:
نوشته شده توسط ali reza majidi 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از برنامه های جاوا فقط میتونید روش استفاده گنید....
option>view as vivid messageنقل قول:
دوربینش توی شب جایی که نور کم باشه زیاد خوب عکس نمی گیره ولی تو شب جای که نور باشه((توی اتاق)) یا توی روز عکسهاش عالی هستنقل قول:
نوشته شده توسط ali reza majidi 14
راستش دوست عزیز من میخوام d90بخرم
ولی موندم چه برنا مه هایی میخوره
دوربینش خوبهخ جاوا داره سیمبین؟
اگه خواستی یه سایت آپلود عکس معرفی کن تا عکساش رو برات بذارم
آینجا کسی نیست که برنامه bloover2 را روی گوشیش نصب کرده باشه؟؟؟
یه d900i دارم یه عکس یکی برام بلوتوث کرد. منم ریختم تو کارت حافظه. وقتی گوشی رو با یو اس پی به کامپیوتر وصل می کنم نام عکس رو می بینم . اما وقتی می خوام اونا رو کامپیوتر بریزم ( کپی پیست) موقع پیست کردن میگه نمیشه و اجازه نمیده. یعنی فایلهایی که دیگران برام بلوتوث می کنند رو نمیشه رو کامپیوتر ببرم. لطفا راهنمایی کنید.
عزیز دل،نقل قول:
برای اینکه انجمن شلوغ نشه و پست های پشت سر هم نزنی، روی پست هایی که می خوای جواب بدی، شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن و روی آخرین پستی که می خوای جواب بدی دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن.
احتمالاً این عکس protect شده.نقل قول:
از طریق گوشی روی عکس مربوطه قرار گرفته و از منوی Option گزینه Unprotect رو بزنید.
نباید با کپی و پیست فایل ها مشکلی داشته باشه.
باشه عزیز دلنقل قول: