من دنبال 40 تا مسئله انتگرال همراه با جوابش می گردم . اکه میشه راهنمایی کنید ! ممنون
Printable View
من دنبال 40 تا مسئله انتگرال همراه با جوابش می گردم . اکه میشه راهنمایی کنید ! ممنون
حل المسائل جلد 2 لیت هولد یا سیلورمن رو بگیرید.مسائل انتگرال رو با حل داره.البته نمیدونم شما انتگرال های تکنیکی رو میخواید یا عادی رو.به هر حال توی این کتابا هر دو نوع هست.اما تکنیکیا بیشتره.نقل قول:
نقل قول:
سلام
دوست عزیز ، تا اون جا که سواد و تحصیلاته من اجازه میده به نظرم جواب رو به همون روشی که گفتم میشه محاسبه کرد .
حالا اگه شما نظری غیر از این دارید خوشحال می شم شما هم راه حل خودتون رو ارائه بدید .
در ضمن به نظر من بد نیست دیگران رو مسخره نکنیم ، حتی اگه سوالی که می پرسن به نظر ما مسخره بیاد . به قول ما قدیمی ها : ندانستن عیب نیست ، نپرسیدن عیبه .
خوبه به هم احترام بذاریم تا باعث پیشرفت هم بشیم ، نه با مسخره کردن و به قول شما نسل جدید ضایع کردن بقیه باعث سرخوردگی و عدم رسیدن به پاسخ سوالات ذهنمون بشیم .
البته این نظر منه ، تا نظر بقیه چی باشه .
روز خوش :11:
سلام
میخواستم انتگرال
x^x
،رو محاسبه کنم ولی به مشکلات زیادی بر خوردم حلا اگه کسی میتونه به من کمک کنه خیلی خوشحالم میکنه. ترجیحا نامعین باشه ولی اگه کسی معین به دست اورد باز هم خوشحالم میکنه.
:10::8:
یعنی وقتی خیلی خیلی به یه عدد نزدیک بشی(یا متغیرت خیلی بزرگ یا خیلی کوچیک بشه) تابعت هم خیلی خیلی به یه عدد(دیگه) نزدیک بشه یا اصلا بشه خود اون عدد.
انتگرال معین رو یا باید از انتگرال نامعین بدست بیارید یا از روشهای عددی استفاده کنید. اگر روش عددی مد نظرتونه می تونید بسادگی از روش ذوزنقه ای استفاده کنید.:20:نقل قول:
شرمنده من دقیقا نمی دونم زوش ذوزنقه چیه اگه باید از روی نمودار به دست آورد ،رسم نمودارش خیلی سخته.
گفتم که ترجیحا میخوام نا معین باشه.
از همکاریتون متشکرم.
اما هیچ وقت اون عدد نمیشه که.میشه؟
از این فرمول استفاده کن ببین میشه یا نه:(fx)^(gx) مساویه با e^(fx*lngx پس اینم میشه ای بتوان (ایکس ال ان ایکس) که از راههای عادی حل میشه.
چرا ممکنه بشه.x نه ها ولی y چرا میتونه دقیقا همون عدد بشه.مثلا حد تابع y=2 در همه نقاط 2 و دقیقا 2 هست.